Group Training Class Stick Exercise

About Group Exercise

UniSport's wide range of group exercise include almost 40 different classes. You will surely find the most suitable for you, whether you want to exercise lightly, calmly, efficiently or hard.

Hyvässä porukassa meno on hauskaa eikä kovakaan tahti tunnu raskaalta.  Ammattitaitoisen ja innostavan ohjaajan mukana tulee treenattua juuri sitä mitä pitääkin. Tarjonnastamme löytyy kaiken tasoisia tunteja, halusitpa sitten liikkua kevyesti, rauhallisesti, tehokkaasti tai kovaa. Jotta sopivan tunnin löytäminen olisi helppoa, ryhmäliikunnan tunnit on jaettu kategorioihin niiden sisällöstä riippuen.

Näin helposti pääset mukaan

  • Ryhmäliikuntapalveluita voit käyttää kausikortilla, 10-kortilla tai maksamalla kertamaksun.
  • Kausi- tai 10-korttilaisena voit varata tunnin 6 päivää ennen sen alkua. Aktiivisia varauksia ryhmäliikuntaan sinulla voi olla 7 kerrallaan.
  • Voit osallistua tunnille myös ilman varausta, mikäli tunnilla on tilaa.

Hyvä tietää UniSportin tunneista ja varauskäytännöistä

  • Mikäli et pääse tunnille, tulee varaus perua viimeistään kaksi (2) tuntia ennen tunnin alkua.
  • Jos tunti on varattu täyteen, voit ilmoittautua jonopaikalle. Jonopaikalle ilmoittautuminen on myös sitova. Seuraa sähköpostistasi tai varausjärjestelmästä, nousetko tunnille. Muista perua myös jonovarauksesi viimeistään kaksi tuntia ennen kyseisen tunnin alkua, mikäli et tunnille pääse tai aio tulla. Jonosta ei voi nousta tunnille enää, kun tunnin alkuun on kaksi tuntia. Mikäli et noussut tunnille, ei jonopaikkaa tarvitse perua eikä käyttämättömästä varauksesta peritä uudelleenaktivointimaksua.
  • Varmista, että kirjaudut kulunvalvontalaitteella oikalle tunnille.
  • Tunnit kestävät 55 minuuttia, ellei toisin ole ilmoitettu.
  • Saavu tunnille ajoissa. Myöhästyneitä emme päästä sisään muiden asiakkaiden turvallisuus- ja viihtyisyyssyistä.
  • Saliin voit ottaa mukaan vain välttämättömimmät tavarat, ei treenikasseja, ulkovaatteita tai -kenkiä

Ryhmäliikuntatuntien  lisäksi tarjonnastamme löytyy myös kattava valikoima kursseja kuten mm. tanssikursseja. Kurssit eivät sisälly kausikorttiin.

Special instructions for group exercise

To ensure safe participation, we follow special arrangements for group exercise classes. Please read the info and instructions here: https://unisport.fi/en/instructions-training-and-answers-more-common-questions

Courses

In addition to weekly group exercise classes, we also offer a comprehensive selection of courses, e.g. yoga and pilates courses Courses are not included in the Training Card.