nainen ja tietokone

Vinkkejä aktiiviseen arkeen

Tarjoamme tällä sivulla sinulle vinkkejä ja linkkejä liikkeen lisäämiseksi arkeen.

UniSportin artikkelit

Artikkelit-sivulta löydät mielenkiintoista luettavaa liikunnasta ja hyvinvoinnista. Tutustu esimerkiksi artikkeleihimme liikunnan aloittamisesta, etätreenaamisesta, palautumisesta sekä hierojan itsehoitovinkkeihin.

Muita hyvinvointitoimijoita

Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL

Opiskelijoiden Liikuntaliitto ry (OLL) on vuonna 1924 perustettu valtakunnallinen opiskelija- ja korkeakoululiikunnan edunvalvonta- ja palvelujärjestö. OLL:n tavoite on, että opiskelijat liikkuvat hyvinvointinsa ja terveytensä kannalta riittävästi. Opiskelijalle-sivulta löydät informaatiota hyvinvointisi tueksi.

Ylioppilaiden terveydenhuoltosäätiö YTHS

YTHS:n tarjoaa opiskeluterveyden palvelut perustutkintoa suorittaville yliopisto- ja korkeakouluopiskelijoille. Sivuilta löydy runsaasti terveystietoa.

Huolehdi esimerkiksi ryhdistäsi ja työskentelyasennoistasi YTHS:n oppaiden ja videoiden avulla.

Nyyti ry

Nyyti ry on opiskelijoiden mielenterveyttä edistävä valtakunnallinen ja yleishyödyllinen yhdistys. Liikunta on osa mielen hyvinvoinnista huolehtimista.

UKK-instituutti

UKK-instituutti on terveys- ja liikunta-alalla toimiva yksityinen tutkimus- ja asiantuntijakeskus, jonka tehtävänä on edistää väestön terveyttä ja toimintakykyä vähentämällä liikkumattomuutta, liikuntavammoja ja vapaa-ajan tapaturmia sekä lisäämällä terveysliikuntaa. UKK-instituutin sivuilla voit tutustua aikuisten liikkumisen suosituksiin.

Lisäksi sivuilla on runsaasti materiaalia säätiön tuottamista liikuntaohjelmista ja harjoitusmenetelmistä eri kohde- ja ikäryhmille.