UniSport kahvakuula

Group Training and Courses

Information in English coming shortly!

Viikoittaiset omat ryhmäliikuntatunnit tai liikuntakurssit työporukan kesken luovat yhteisöllisyyttä ja toimivat hyvänä hengähdyshetkenä. Voit ehdottaa omia toivetunteja ja itse vaikuttaa tuntien sisältöön.

Liikuntakokonaisuus voi koostua useammasta eri lajista tai olla saman lajin etenevää harjoittelua. Ehdota rohkeasti tai kysy meiltä ideoita! UniSportin suosittuja tunteja oat kehonhuolto, jooga, pilates tai kehonhpainoharjoitteluun perustuva likaskuntotunti. Kovaa menoa kaipaaville suosittelemme Cross Trainingia, HIITiä tai Total Training -tunteja, jotka saavat hien pintaan ja sykkeen korkealle.

Oma ryhmäliikuntatunti

Tutustu UniSportin Löydä lajisi -tuntivalikoimaan ja tuntien sisältöihin. Viikoittaisen oman ryhmäliikuntatunnin hinta alk. 175 €/kerta (alv 0%)

Kuntosalistarttikurssi

Kuntosalistarttikurssilla käydään läpi ohjaajan johdolla omatoimiseen harjoitteluun sopiva perusohjelma koko keholle. Kurssilla laitteet tulevat tutuiksi sekä tutustutaan turvalliseen harjoitteluun ja oikeisiin tekniikoihin ohjaajan avulla. Kurssi sisältää myös opastuksen kehonhuoltoon tai venyttelyyn. Osallistujat saavat kaksi harjoitusohjelmaa, joilla pääsee alkuun kuntosaliharjoittelussa.

Hinta alkaen 1 200 €/kurssi (alv 0%)

Ota yhteyttä

Jenni Virta
Suunnittelija