Online-palvelumme uudistuvat MyWellness-alustan käyttöönoton myötä

27.9.2021 - 09:00
Kuvassa mies treenaa matkapuhelimen kanssa. Kuva Shutterstock.
UniSportin online-palvelut uudistuvat. Teimme palveluista helppokäyttöisempiä ja otamme käyttöön Mywellness-alustan, jonka kautta tarjoamme jatkossa suoratoistona lähetettävät online-tunnit sekä runsaasti treenitallenteita, joiden parissa treenaat missä ja milloin tahansa. Palvelut ovat käytössäsi kausikortilla ja Online-kausikortilla.

UniSportin online-palveluihin sisältyvät suoratoistona lähetettävät eli livestriimattavat online-tunnit sekä treenitallenteet. Tuotamme nämä palvelut Zoomin ja Vimeon välityksellä 10.10. saakka. Sen jälkeen siirrymme käyttämään palveluiden tuottamisessa Technogymin Mywellness-sovellusta.

Online-tunneille osallistut Mywellness-sovelluksen kautta maantantaista 11.10. alkaen. Videotreenien eli tallenteiden mukana voit treenata vaikka heti! Luo itsellesi Mywellness-tili ja lataa sovellus sovelluskaupasta.

Mywellness-sovellus

Kirjautuessasi UniSportin varausjärjestelmään, järjestelmä tarjoaa sinulle automaattisesti mahdollisuutta aktivoida henkilökohtainen Mywellness-tili. Sovelluksen voit ladata älypuhelimeesi sovelluskaupasta. Uudet UniSportin asiakkaat voivat aktivoida Mywellness-tilin rekisteröityessään asiakkaaksi tai missä tahansa asiakkuuden vaiheessa.

Mywellness-sovelluksen avulla nautit suosikkiohjaajasi tunneista silloinkin, kun et pääse liikuntakeskukseen liikkumaan.Tarjoamme tänä syksynä yli 30 viikkotuntia ryhmäliikuntaa online-tunteina. Sovelluksesta löydät myös runsaasti niin sanottuja on demand -tallenteita monenlaiseen treenitarpeeseen.

Suoratoistettavat online-tunnit voit katsoa puhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta. Tallenteita voit lisäksi toistaa Chromecast-laitteen avulla televisiossa. Online-palvelut -sivulta löydät lisätietoja palveluista sekä sovelluksesta ja sen käytöstä.

Uusi Online-kausikortti

Maanantaina 11.10. kun palvelumme ovat siirtyneet Mywellness-alustalle, lanseeramme myös uuden Online-kausikortin. Tällä kortilla voit varata ja osallistua UniSportin livestriimatuille online-tunneille sekä treenaat monipuolisten tallenteiden mukana milloin tahansa ja missä tahansa.

Online-kausikortin voit hankkia yhdeksi, neljäksi tai 12 kuukaudeksi. Hinnat näet hinnastosta.

Huolettomat hartiat

Huolettomat hartiat -taukoliikunnan tuotamme jatkossakin Zoomilla ja löydät taukoliikuntahetket varausjärjestelmästämme verkkosivujen kautta.