Hinnasto ja maksutavat

Tältä sivulta löydät UniSportin hinnaston ja maksamiseen liittyvää tietoa.

Hinnastomme

Hinnastomme 15.8. ja 1.9. alkaen

Tuotteet

Kausikortti

Kausikortilla pääset treenaamaan kaikissa Unisportin keskuksissa ja monipuolisesti. Voit valita yli 220 viikottaisesta ryhmäliikuntatunnista, erilaisista pallopeliryhmistä ja viidestä kuntosalista, tai käyttää niitä kaikkia. Varausoikeus ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin sisältyy myös kausikorttiin. Kausikortilla saat käyttöösi myös Online-palvelut. Treenaa missä haluat suoratoistotunneilla ja video-ohjattujen treeniemme parissa!

Kausikortin voit hankkia yhdeksi (1), neljäksi (4) tai kahdeksitoista (12) kuukaudeksi. Kortteja on kahdenlaisia:

 • Kokopäiväkortti (voimassa aina aukioloaikoina)
 • Puolipäiväkortti (voimassa ma-pe ennen klo 15 ja klo 20.30 jälkeen sekä la ja su koko päivän)

Mikäli ostat kausikortin verkkokaupasta, tarvitset lisäksi asiakaskortin eli sporttikortin käyttääksesi tilojamme. Kortin saat asiakaspalvelustamme ensimmäisellä käyntikerralla.

10-kortit

10-kortti oikeuttaa osallistumaan ryhmäliikuntatunneille, pallopeliryhmiin (palloilun ohjattuihin vuoroihin sekä rento- ja pelurivuoroihin) ja kuntosalien käyttöön. 10-kortti sisältää varausoikeuden ja siihen pätevät samat varaus- ja peruutusehdot kuin kausikorttiin. Samalla käyntikerralla voi osallistua useampaan edellä mainituista palveluista.

Mikäli ostat 10-kortin verkkokaupasta, tarvitset lisäksi asiakaskortin eli sporttikortin käyttääksesi tilojamme. Kortin saat asiakaspalvelustamme ensimmäisellä käyntikerralla.

10-kortti on voimassa kuusi kuukautta (180 päivää) ostopäivästä.

Kertamaksu

Kertamaksun maksamalla voi saman käynnin yhteydessä osallistua useampaan tapahtumaan ryhmäliikuntatunneista ja pallopeliryhmistä, mikäli niissä on tilaa, sekä käyttää kuntosalia. Kertamaksu ei sisällä varausoikeutta.  Kertakäynnin maksat asiakaspalvelupisteessä.

Kurssit 

Kurssit on hinnoiteltu kurssikohtaisesti asiakasryhmittäin. Kurssihinnat näet tarkemmin kunkin kurssin tiedoista. Kurssin hinta riippuu muun muassa kurssin pituudesta sekä kurssikerran kestosta.

Maksuvälineet

Maksuvälineinä meillä käyvät

 • pankkikortit,
 • VISA Electron, VISA ja Mastercard.
 • Huom! Emme vastaanota käteistä rahaa asiakaspalvelupisteissämme.

Näiden lisäksi kausi- ja 10-kortteja, sulkapallon kertavuoroja, kursseja, harjoitusohjelmia ja personal training -palveluita voit maksaa myös seuraavilla maksuvälineillä:

 • Smartum Pay
 • Smartum Setelit (liikunta sekä liikunta ja kulttuuri)
 • Edenred- kortti
 • Virikesetelit / Edenred –setelit
 • Edenred –mobiili
 • Eazybreak
 • Tyky-Setelit
 • ePassi (ei mobiiliversio)

Hieronta-palveluihin maksuvälineinä käyvät myös

 • Smartum hierontaetu
 • ePassi Hyvinvointisaldo

Verkossa

Verkkosivuillamme voit maksaa muun muassa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla.  Tutustu maksutapoihin verkkokaupan toimitusehtoihin täällä: https://unisport.fi/verkkokaupan-toimitusehdot

Maksujen palautus

Jäikö etukäteen varattu ja maksettu palvelu toteutumatta tai sairastuitko ennen palvelua tai kesken kurssin? Teemme hyvityksen maksetusta palvelusta kokonaan tai osittain:

 1. UniSportin peruuttaessa palvelun
 2. sairastuessasi. (Lääkärin tai terveydenhoitajan todistus esitettävä)

Palvelun maksua ei hyvitetä, mikäli myöhästyt palvelusta. Henkilökohtaisissa palveluissa, kuten hieronnassa, voit käyttää jäljellä olevan ajan palvelusta, mikäli palvelu on toteutettavissa jäljellä olevan ajan sisällä.

Rahanpalautusta voit hakea lähettämällä viestin osoitteseen: unisport.rahanpalautus@helsinki.fi

Miksi hinnastoissamme on erilaisia asiakasryhmiä?

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen erillislaitos. Kyseiset yliopistot rahoittavat toimintaamme.

Yliopistojen rahoituksen ohjaamme yliopistolain mukaisesti rahoittajayliopistojen opiskelijoiden ja henkilökunnan hintoihin ja niissä pääasiassa kausikortin hintaan. Normaalihintamme perustuvat markkinaehtoiseen hinnoitteluun kilpailulainsäädännön mukaisesti. Tarjoamme myös etuasiakashinnan yliopistojen alumneille, muiden oppilaitosten päätoimisille opiskelijoille sekä eläkeläisille.

UniSport on voittoa tavoittelematon organisaatio. Mahdollisen ylijäämän ohjaamme toiminnan kehittämiseen, kuten esimerkiksi tilojen kunnostamiseen.