Kuvassa henkilö tekee television ääressä treeniä.

Online-palvelut

UniSportin online-palveluihin kuuluu suoratoistona lähetettävät eli livestriimattavat online-tunnit sekä tallenteet. Online-palvelut sisältyvät UniSportin kausikortteihin. Käytämme Mywellness-alustaa tuntien ja tallenteiden tarjoamiseksi.

Online-tunnit

Treenaa kotona tai missä haluat online-tunneilla UniSportin innostavien ohjaajien johdolla!

UniSportin online-tunnit on suoratoistona lähetettäviä eli reaaliaikaan livestriimattuja ryhmäliikuntatunteja. Tunnit lähetetään UniSport Kluuvissa tapahtuvilta ryhmäliikuntatunneilta.

Tarjoamme yli 30 viikkotuntia ryhmäliikuntaa online-tunteina. Ohjelmassa on laaja valikoima tunteja joogista Les Mills-lajeihin!

Osallistuaksesi online-tunneille tarvitset UniSportin kausikortin tai Online-kausikortin sekä Mywellness-tilin. Voit osallistua suoratoistotunneille sekä Mywellness-sovelluksesta että suoraan alla olevasta linkistä.

Tallenteet

Aina ei vain pääse lähtemään, lempitunnin aikataulu ei tällä viikolla sovi tai yllättäen tuleekin juuri treenin mentävä aukko arkeen. Kausikortilla saat käyttöösi treenitallenteet eli video-ohjattuja tunteja valikoimastamme. Treenaa missä ja milloin tahansa!

Tallenteiden joukosta löydät yli 20 ohjattua tuntia tuttujen ohjaajien vetäminä: Body, Bodyweight Training, Circuit Training, Dance, Flow-jooga, HIIT, IntervalliBody, Iyengarjooga, Kehonhuolto, Keskivartalotreeni, Kuntojumppa tai Pilates. Olemme valinneet sinulle tunteja ja tehneet treenivinkkejä moneenlaiseen tarpeeseen ja hetkeen. Mikä on sinun valintasi tänään?

Näihin treeneihin tarvitset joustavat vaatteet ja soveltuvat jalkineet sekä juomapullon. Muut tarvittavat varusteet on kerrottu jokaisen tunnin kuvauksessa Mywellness-sovelluksessa. Monet välineet löytyvät jo kotoa tai voit helposti soveltaa.

Online-tunneista emme tee tallenteita. Tallenteet ovat erikseen tuotettuja treenejä.

Saadaksesi tallenteet käyttöösi tarvitset UniSportin kausikortin tai Online-kausikortin sekä Mywellness-tilin. Voit katsoa tallenteita Mywellness-sovelluksesta tai alla olevasta linkistä.

Mywellness-sovellus

Saadaksesi online-tunnit sekä tallenteet käyttöösi, tarvitset Mywellness-tilin sekä UniSportin kausikortin tai Online-kausikortin. Alta löydät ohjeet tilin aktivoinnista ja sovelluksen käyttöönotosta, käytöstä ja tunneille osallistumisesta.

Mikäli missään vaiheessa törmäät ongelmiin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilin ja sovelluksen käyttöönotto
  • Mene UniSportin asiakasjärjestelmässä kohtaan Omat tiedot.
  • Napsauta muokkaa.
  • Rastita kohta Aktivoi Mywellness-tili.
  • Kun aktivoit Mywellness-tilin, saat sähköpostiisi kutsun, joka sinun tulee käydä vahvistamassa.
  • Mywellness-tiliä ja -sovellusta koskevat omat käyttöehdot. Tietosuojaselosteeseen voit myös tutustua.
  • Mywellnessin käyttö älypuhelimella tai tabletilla: lataa Mywellness-sovellus sovelluskaupasta. Sovellus kysyy sisäänpääsykoodia, joka on unisport. (Vaatii Android 5.01 tai iOS is 12.0 versiot tai uudemman.) Voit osallistua myös tietokoneelta.

Uutena asiakkaana voit asiakkaaksi rekisteröitymisen yhteydessä aktivoida Mywellness-tilin täyttäessäsi rekisteröitymislomaketta järjestelmässämme. Voit myöhemmin muuttaa valintaasi kohdassa Omat tiedot. Saat kuitenkin treenit (poislukien Huolettomat hartiat) käyttöösi vasta, kun sinulla on voimassaoleva kausikortti tai Online-kausikortti.

Sovelluksen käyttö

Missä laitteissa tunteja ja tallenteita voi katsoa?

Suoratoistettavat online-tunnit voit katsoa puhelimelta tai tabletilta, johon olet asentanut Mywellness-sovelluksen tai tietokoneelta erillisen sivun kautta tästä. Voit kirjautua sivulle sen oikeasta yläkulmasta tai varaamalla tunnin "book"-napista. Jos tunti, jolle haluat liittyä on jo käynnissä, ei varausnappia ole, mutta pääset liittymään mukaan kirjautumalla oikean yläkulman kautta. Joudut toistaiseksi kirjautumaan tunnille vielä erikseen.
Sovelluksessa voit tunnin käynnistyessä valita liitytkö tunnille mobiililaitteella tai lähetätkö katselulinkin sähköpostiisi, jolloin voit avata tunnin haluamassasi laitteessa. Mikäli katselulinkkiä ei kuulu, muista tarkastaa roskaposti!

Koska tahansa katsottavat tallenteet voit toistaa Chromecast-laitteen avulla televisiossa. Lisäksi tallennekirjastoon pääset myös tästä ja kohdassa Tallenteet olevasta linkistä. Katsoaksesi tallenteita tarvitset Mywellness-tilin ja tunnukset (rekisteröityessäsi antamasi sähköposti ja salasana).

Sovelluksen ilmoitukset

Voit vaikuttaa siihen, saatko ilmoitukset suoratoistetuista online-tunneista sähköpostiisi, push-ilmoituksena, vai etkö halua lainkaan ilmoituksia. Ilmoitusasetuksia muokkaat profiilistasi kohdasta asetukset, ilmoitukset "Ohjatut tunnit".

Mikäli joudumme perumaan tunnin, saat tiedon push-viestinä tai sähköpostilla, riippuen minkä tavan olet asetuksista valinnut.

Käyttäjän nimi

Lempinimesi näkyy muille osallistujille online-tunneilla. Voit muokata lempinimeäsi profiilissasi (muokkaa profiilia).

Ohjeet online-tunneille

Tuntien varaaminen ja peruminen

Online-tunteja voit varata kuusi (6) päivää ennen kyseisen tunnin alkua klo 08.00 alkaen. Tunnin voit perua sen alkamiseen saakka.

Tunnille liittyminen

Tunnille voit liittyä sovelluksen tai suoraan koneelta täältä. Tunnista ei lähetetä enää asiakaspalvelusta linkkiä, kuten Zoomin kautta toteutetuille online-tunneille tehtiin. Mywellness-sovelluksessa voit osallistua tunnille myös ilman varausta ja jopa kesken tunnin.

Kun ohjaaja käynnistää tunnin, pääset odotushuoneeseen, jossa voit pitää kameraa ja mikkiä auki. Tässä vaiheessa voit halutessasi lähettää tunnin linkin itsellesi sähköpostiin. Voit myös osallistua suoraan koneelta. Muista tarkistaa roskaposti, mikäli linkkiä ei kuulu. Ohjaaja käynnistää tunnin ilmoitettuna alkamisaikana. Tarkistathan, että tunnin alkaessa mikki on mykistetty. Laitteesi pyytää kuitenkin sallimaan sovellukselle kameran ja mikrofonin käytön.

Välineet

Tunnin ohjeessa sovelluksessa kerrotaan, mitä välineitä tunnilla käytetään. Voit kuitenkin aina osallistua myös ilman välineitä. Ohjaajat pyrkivät antamaan vaihtoehtoja välineille.

Kieli

Tunnit pidetään joko suomeksi tai englanniksi. Tieto löytyy tunnin ohjeesta sovelluksessa.

Tuntimuutoksesta ilmoittaminen

Mikäli joudumme perumaan tunnin, saat ilmoitukset peruutuksesta sovellukseen tai sähköpostiin, riippuen valinnastasi sovelluksen asetuksissa. Jos olet estänyt kaikki ilmoitukset, ei tietoa muutoksista tule.

Tuntimuutoksesta päivitämme tiedon sovellukseen. Siitä ei ilmoiteta viestillä erikseen.

MyWellness-sovelluksen käytön lopettaminen

Mikäli haluat lopettaa Mywellness-sovelluksen käytön ja sulkea tilisi

  1. mene UniSportin asiakasjärjestelmään ja poista Omat tiedot -sivulla ruksi pois kohdasta Mywellness-tili aktiivinen JA
  2. poista tili Mywellness-sovelluksesta kohdasta Profiili, muokkaa profiili, poista käyttäjätili.
Mywellness-tiedustelut
Yleinen asiakaspalvelunumero

Mikäli tarvitset apua Mywellness-sovelluksen, -tilin, online-tuntien tai tallenteiden kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Online-tuntien varaukset ja peruutukset sovelluksen kautta.