Töölö self-service gym

Töölön itsepalvelusalin käyttö

Töölön itsepalvelusalilla ei ole asiakaspalvelua, joten olemme laatineet sinulle lyhyet käyttöohjeet. Tutustuthan alla oleviin ohjeisiin.

Itsepalvelusali on käytössäsi UniSportin kausikortilla, 10-kortilla tai verkkokaupasta ostettavalla kertamaksulla. Itsepalvelusalilla ei ole asiakasneuvontaa. Tutustumiskäynnin voit lunastaa verkkokaupasta kampanjakoodilla "freevisit". Uusi kausikortti- tai 10-korttiasiakas, muista noutaa kulkukorttisi ennen ensimmäistä käyntiä Töölössä mistä tahansa UniSportin asiakaspalvelupisteestä.

Mikäli tarvitset apua, seuraavat numerot ovat käytössäsi

UniSport Töölö WhatsApp 050318 0257

  • tiloja ja kuntosalilaitteita koskevat vikailmoitukset(esim. puutteet wc-tiloissa, epäkunnossa olevat laitteet)

UniSport Töölön palvelunumero 02941 40895

Numero palvelee UniSport Otaniemen aukioloaikojen mukaisesti seuraavissa asiossa

  • mikäli keskuksessa ollessasi hävität tai jätät väärään paikkaan kulkukorttisi ja tarvitset apua esim. pukuhuoneeseen pääsyssä* TAI olet hukannut pukukaappisi avaimen*
  • akuutit kiinteistön vikailmoitukset, esim. vesivahinko, sähkökatko, murto*
  • arvolöytötavarakyselyt, kyselyt illalla tyhjennettyjen kaappien sisällöstä.

Vartiointiliike Avarn 010 620 2000

  • vartijan läsnäoloa vaativat turvattomat tilanteet
  • Otaniemen asiakaspalvelun ollessa kiinni, ylempänä *-merkityt avuntarpeet.

UniSport Töölön käyttö

Töölössä treenaat, kun sinulla on UniSportin kausikortti tai 10-kortti. Sisäänpääsyyn ja tilassa liikkumiseen tarvitset kulkukortiksi niin sanotun Sporttikortin, jonka uudet asiakkaat voivat noutaa muiden liikuntakeskustemme asiakaspalvelupisteestä ennen ensimmäistä treenikertaa. Sporttikortti ja siihen liitetty kausikortti ovat henkilökohtaisia. Väärinkäytöksestä seuraa sanktio.

Kulku UniSport Töölön tiloissa

UniSport Töölön liikuntakeskukseen pääset vain kulkukortillasi. Liikkuessasi keskuksessa pidä sitä mukana koko ajan, sillä pääset liikkumaan kortilla

  • ulko-ovesta,
  • pukuhuoneiden ovista ja
  • kuntosaliin johtavasta portista.

Kuntosalin portilla kulkukorttia käytetään sekä sisään että ulos kulkiessa.

Säilytä ulkovaatteesi ja kassisi pukuhuoneen kaapissa. Kaapeissa on kiinteä lukko (varustettuna isolla avaimenperällä.) Pidä avaimesi tallessa koko treenin ajan. Muista, että pukukaappia saa käyttää vain treenin ajan. Löytötavarat kerätään aulaan laatikkoon, arvolöytötavarat kerätään talteen. Voit tiedustella tavaroita UniSport Töölön palvelunumerosta.

Asiakkaan huolimattomuudesta johtuvissa tilanteissa, mikäli tarvitaan paikalletuloa esim. pukuhuonetiloihin pääsyyn tai pukukaapin lukon aukaisemiseen, veloitamme 70 €.

Töölön itsepalvelusali ei valitettavasti sovellu liikuntaesteisille.

Tutustu huolella käyttöehtoihimme sekä kuntosalietikettiin. Ota muut asiakkaat huomioon. Tiloissamme on nauhoittava videovalvonta. Törkeistä tai toistuvista väärinkäytöksistä ilmoitamme poliisille.

Hyviä treenejä itsepalvelusalillamme!

UniSport Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 25
00260 Helsinki

Aukioloajat

Ma-Su 5.00-24.00


Mahdolliset poikkeavat aukioloajat