taekwondokat rivissä

Seuratoiminta

Rakkaudesta lajiin ja hyvään seuraan! Seuratoiminta on osa UniSportin laajaa lajitarjontaa.

Tiloissamme harjoittelee useita aktiivisia yliopistojen urheiluseuroja. Seuroissa voi harrastaa mm. kamppailu- ja palloilulajeja. Seurojen toiminta vaihtelee alkeiskurssien järjestämisestä aktiiviseen kilpailutoimintaan. Sinun kannattaa lisäksi myös tiedustella mitä eri lajeja esimerkiksi omassa ainejärjestössäsi harrastetaan. Osa seuroista harjoittelee ja kilpailee myös UniSportin ulkopuolisissa liikuntatiloissa.

Seurojen toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä suoraan kiinnostavaan urheiluseuraan. Kaikki listalla olevat urheiluseurat ovat avoimia Helsingin yliopiston, Hankenin, Aalto-yliopiston ja Taideyliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Seurat voivat periä kurssi- ja jäsenmaksuja, mutta UniSportin kausikorttia ei vaadita. HUOM! UniSport ei vakuuta seurojen toimintaan osallistuvia.

UniSportin kumppaniseurat

Kamppailuseurat

Palloiluseurat

Muut seurat

UniSportin kumppaniksi?

Onko sinun urheiluseurasi kiinnostunut yhteistyöstä? Ota yhteyttä! Lisätietoja antaa liikuntasuunnittelija Erkki Somervuo, puh. 050 400 1875 tai s-posti erkki.somervuo@helsinki.fi.

 

Muut liikunta- ja urheilujärjestöt yliopistoissa

Ylioppilaskuntien piirissä toimii myös useita eri liikunta- ja urheilujärjestöjä. Lisätietoja toiminnasta saat seuraavien linkkien kautta:

HYY

AYY

SHS