Futsalmaalivahti maalissa

Palloiluseurat

Palloiluseurat pelaavat eri divisioonatasoilla ja järjestävät myös harjoituksia, joihin voi mennä kokeilemaan lajia. Mukaan toimintaan pääset ottamalla yhteyttä listalla oleviin seuroihin.

Amerikkalainen jalkapallo

Aalto Predators

Oletko kiinnostunut pelaamaan amerikkalaista jalkapalloa korkeakoulusarjassa? Amerikkalainen jalkapallo on urheilulaji, josta löytyy monen erityyppistä urheilijaa. Korkeakoulusarjassa löytyy pelaajia kaikilta kokemustasoilta; aloittelijoista Vaahteraliiga- ja maajoukkuepelaajiin. Monet pelaajat ovat löytäneet lajin Aalto Predatorsin kautta, joten olipa kokemustasosi mikä tahansa niin olet tervetullut liittymään yhdistykseen ja osallistumaan meidän treeneihin.

Meidän miesten joukkueessamme, Aalto Predators, voivat kaikki Aalto-yliopiston miespuoliset opiskelijat pelata. Naisten joukkueemme, Aalto Aliens, on avoin kaikille pääkaupunkiseudun korkeakoulujen ja ammattikorkeakoulujen naisopiskelijoille. Yhdistykseemme on myös mahdollista liittyä valmentajana tai toimitsijana, auttaen yhdistyksen toiminnan ja tapahtumien mahdollistamisessa.

Golf

KY-Slice on rennosti svingaava golfkerho, joka on johdattanut golfista kiinnostuneita kyltereitä kolopallon pariin jo vuodesta 1984. KY-Slice järjestää vuosittain useita golf-henkisiä tapahtumia, joita on avattu koskemaan entistä isompaa pelaajajoukkoa mukaanlukien koko Aalto Yliopisto ja Helsingin Yliopisto.

KY-Slice toivottaa tervetulleeksi kaikki golfista kiinnostuneet, sunnuntai-pelaajasta ammattilaiseen. Kaikki kerhotoiminnasta kiinnostuneet mukaan järkkäämään vuoden legendaarisimpia tapahtumia, joissa on taas tänä vuonna tiedossa takuuvarmasti hyvää golfia ja letkeää meininkiä! Mikäli kaipaat lisätietoja toiminnasta ja tapahtumista ota yhteyttä kyslice(at)kyweb.fi.

KY-Slice

Jalkapallo

Avauspotku ry (naiset):

Yliopiston naisten jalkapallojoukkue Avauspotku on avoin kaikille lajien kuninkaasta kiinnostuneille naisille. Joukkue pelaa Toukolan Teräksen alaisuudessa kesällä 4.divaria ja talvella futsalin 2.divaria. Pääasiallisena tarkoituksena on kuntoilla ja pitää hauskaa niin, että eteenpäinkin voidaan mennä. Joukkueessa pelaa monentasoisia ja -ikäisiä pelaajia.

Toimintaan pääsee mukaan tulemalla Kumpulan sisäpelivuorolle (lokakuusta huhtikuuhun) tai ulkokaudella (huhtikuusta syyskuun loppuun) tiedustelemalla treeniajoista joukkueen valmentajilta.

Yhteystiedot: emma.hakanen@gmail.com

 

FC Kissat (naiset):

Kaikki Aalto-yliopiston sekä Helsingin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta ovat erittäin tervetulleita mukaan FC Kissoihin! FC Kissojen toiminta-ajatuksena on tehdä jalkapallon pelaaminen mahdolliseksi niin vasta-alkajille kuin jo kokeneille pelaajille. Alun perin FC Kissat on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun naisten jalkapallojoukkue.


Kissat treenavat kerran viikossa. Talvisin pelataan futsalia Unisportilla Otaniemessä ja kesäisin jalkapalloa ulkokentällä. Treenit pidetään ulkona Herttoniemenrannassa syyskuun loppuun saakka. Futsal-kauden treenaamisen aloitamme Otahallilla pe 10.1.2020. Treenit ovat perjantaisin klo 15-16. Treenien lisäksi niin kesä- kuin talvikauden ajan pyörivät sarjapelit, joiden ohessa osallistumme myös eri turnauksiin.
Facebookissa Kissoilla on suljettu ryhmä, liity mukaan: FC Kissat
Treeneihin ilmoittaudumme Nimenhuudossa.


Mikäli haluat lisätietoa joukkueemme toiminnasta tai haluat tunnukset Nimenhuutoon joukkueemme sivuille, voit lähettää viestiä osoitteseen: fckissat@gmail.com
Kotisivumme löytyy osoitteesta: http://www.fckissat.fi/

 

KY United (miehet):

KY United on futiskerho, jonka tavoitteena on vaalia jalkapallokulttuuria niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla. Toimintaan kuuluu viikoittainen futsalharjoitus/pelivuoro, futsalin piiri- ja opiskelijasarjat, futsal- ja jalkapallo turnaukset, beachfutis, kisastudiot, saunaillat sekä jopa pelimatkat ulkomaille.

Lisätietoja: united@kyweb.fi

KY United


Mooseksen Potku

Perinteinen teologiseura MoPo pyörittää monipuolista toimintaa, jonka ytimenä on kesäisin Helsingin aladivareissa pelaaminen. Jalkapallokausi käynnistyy huhtikuussa.

Talvikaudella kaikille avoin matalan kynnyksen futsalvuoro Alppilan kirkolla keskiviikkoisin 19:00-20:30. Tavoitteena on rentohenkinen perehtyminen kuningaslajin sisäversion saloihin. Lisäksi MoPo pelaa talvisin UniSportin Otaniemen futsalsarjaa.

Tervetuloa rohkeasti mukaan! Lisätietoa lintinen.jonatan@gmail.com

 

Jääkiekko

PUS Hockey

PUS-Hockey on Polyteknikkojen Urheiluseuran jääkiekkojaos. Erinomaisen joukkuehengen omaava joukkueemme koostuu pääasiassa nykyisistä ja entisistä teekkareista, ja pelaa miesten III-divisioonaa. Mukaan pääsee jokasyksyisten try-outien kautta. Jos et koe olevasi enää yhtä nopea kuin Selänne nuorilla päivillään niin ei hätää, ei ollut meistä kovin moni muukaan ennen joukkueeseen hyväksymistä. Tärkeintä on yhteenkuuluvuus.

Lisätietoja eero.virmavirta@aalto.fi

PUS Hockey

 

Tavastia Pallo, pipolätkä

Tervetuloa kikkailemaan ja liukumaan taitotasosta riippumatta uusittuun moderniin Pirkkolan Jäähalliin:
Tiistaisin klo 12-13.15, Pirkkola 2 (ei 28.12.)


Luistimet ja maila riittävät. Hyvänä lisänä toki toimivat hanskat, polvisuojat ja miksei kypäräkin. Pukukoppi Eiran Vesan nimellä. Lisätietoja: kai.rinamo@gmail.com

 

Koripallo

Aalto-Basket 

Aalto-Basket on perinteikäs Espoon alueella harjoitteleva teekkariseura. Joukkue harjoittelee viikoittaisten sarjapelien lisäksi kaksi kertaa viikossa Espoon alueella. Tarkemmat harjoitusaikataulut ja yhteystiedot löydät Aalto-Basketin nettisivuilta. Joukkue ottaa harjoituksiinsa mielellään uusia kokemusta omaavia pelaajia.

Seurasta löytyy kolme miesten joukkuetta (M2D,M4D ja M5D) sekä myös naisten joukkue (N4D) mitkä kaikki pelaavat eteläisen alueen sarjoja.

Joukkueen toimintaan kuuluu myös Otahallissa palattavan koripallosarjan järjestelyt ja tuomarointi. Lisätietoja sarjasta tulee UniSportin sivuille myöhemmin. Sarjasta tulee tietoa myös seuran kotisivuille. Sarjassa pelataan kilpasarja sekä avoin harrastesarja.

Seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä voi ottaa suoraan yhteyttä osoitteeseen office@aaltobasket.fi 

Tarkemmin harjoituksista ja toiminnasta voi olla yhteydessä suoraan joukkueisiin myös somekanavien kautta @aaltobasket @aaltobuckets @aaltoalvars @aaltobasket.womensteam

Aalto-Basket

Lentopallo

Aalto Volley

Aalto-Volley on aktiivinen lentopallon saralla toimiva opiskelijoiden urheiluyhdistys, jonka tarkoituksena on tarjota mahdollisuus pelata lentopalloa niin harrastemielessä kuin kilpatasollakin. Treenaamme viikottain 3-5 kertaa. Kaudella 2021-2022 pelaamme sekä miesten alue- että paikallissarjaa. Meillä on lisäksi yksi naisten joukkue. Ota yhteyttä, jos haluat liittyä iloiseen ja urheilulliseen seuraamme! Olet lämpimästi tervetullut!. Yhteyshenkilönä toimii Matias Peltoketo (matias.peltoketo(at)aalto.fi tai Telegram @Peltoketo).

Pesäpallo

Suomen kansallispeli pesäpallo on vauhdikas ja monipuolinen joukkueurheilulaji, jonka suosio tekee nousua etenkin pääkaupunkiseudulla.

OtaKoppi

OtaKoppi ry on vuonna 2008 perustettu Aalto-yliopiston opiskelijoiden pesäpalloyhdistys, joka toimii UniSportin yhteistyöseurana. Toiminta on ensisijaisesti suunnattu Aalto-yliopiston sekä Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Suurin osa seuran toiminnasta sijoittuu Espoon Otaniemeen ja sen lähialueille.

OtaKoppi järjestää pesäpallotoimintaa kaikentasoisille harrastajille, myös aloittelijat ovat tervetulleita. Yhdistyksen perustoimintaa ovat kesäpesikset, joita pelataan toukokuun alusta syyskuun puoliväliin. Kesäpesisvuorojen aluksi hiotaan pesäpallon perustaitoja ja lopuksi pistetään rennot pelit pystyyn. Kesäpesiksissä pelaaminen on maksutonta ja uudet pelaajat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. Harjoituksissa on tarjolla pelivälineitä kaikille niitä tarvitseville.

OtaKoppi osallistuu monipuolisesti kilpailutoimintaan. Kesällä OtaKopin joukkueet pelaavat miesten maakuntasarjassa, naisten aluesarjassa sekä miesten kuntopesiksessä.

Tarkemmat tiedot seuran toiminnasta, treenivuoroista ja joukkueista löytyvät yhdistyksen nettisivuilta. Otakoppi

 

Helsingin Yliopiston Pesäpalloyhdistys

Helsingin Yliopiston Pesäpalloyhdistys ry (Hypetys) on vuonna 2013 perustettu opiskelijoiden pesäpalloyhdistys. Toiminta on ensisijaisesti suunnattu Helsingin yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Suurin osa seuran toiminnasta sijoittuu Helsinkiin ja kesäisin valloitamme pelailua varten hiekkakenttiä ja hiekkatekonurmia useamman kerran viikossa. Myös talvella tapahtuu, sillä talven aikana järjestetään viikoittain harjoituksia Espoon OtaHallissa ja Kumpulan Liikuntakeskuksessa. Pelkkää päämäärätöntä pallon läiskintää toimintamme ei ole, sillä osallistumme kuntopesiksen sekasarjaan sekä vuosittain yhdistyksestämme lähtee joukkueita kisaamaan Opiskelijoiden Pesäpallon SM-kilpailuihin.

Mukaan toimintaan saavat tulla minkä tasoiset pelaajat tahansa. Pesispiirissämme pyörii niin ensikertalaisia, kuin entisiä seurapelaajia. Yhdistyksellämme on käytössä yhteisiä - ja lainapesäpallovälineitä, joten omaa räpylää ja mailaa ei välttämättä tarvita. Riittää, että tuot itsesi kentälle.

Parhaiten pysyt kärryillä Hypetyksen toiminnasta, kun liityt yhdistyksemme Nimenhuutoon ja Facebook- ryhmäämme.

"Facebook:     https://www.facebook.com/HYpesis/
Nimenhuuto:     http://hypetys.nimenhuuto.com/
Jäseneksi pääset täyttämällä jäsenhakemuksen Hypetyksen nettisivuilla:
https://hypetys-sporttisaitti-com.directo.fi/toiminta/
Mahdollisissa kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä yhdistyksen hallitukseen, jonka tavoitat parhaiten sähköpostilla osoitteesta hypetys-hallitus@helsinki.fi.

Pesäpallo on huippu laji, tule kokemaan itse!”

Seuran sivut: Hypetys

 

Salibandy

 

Otaonnela Floorball ry (FLOB)

Otaonnella Floorball, tuttavallisemmin FLOB, on alunperin teekkarivetoinen Suomen Salibandyliiton (SSBL) jäsenseura ja Aalto-yliopiston Ylioppilaskunnan (AYY) piirissä toimiva harrasteyhdistys. Seuran joukkueissa pelaa nykyisiä ja entisiä opiskelijoita niin Aallosta kuin muistakin oppilaitoksista. Mikäli seurassa pelaaminen kiinnostaa, ota yhteyttä suoraan joukkueiden yhteyshenkilöihin (https://flob.ayy.fi/) ja tule harjoituksiin tutustumaan meininkiin. Voit osallistua myös pelkästään joukkueharjoituksiin, mikäli sarjoissa pelaaminen ei innosta. Vuoden aikana FLOB järjestää jäsenilleen salibandyn lisäksi myös muuta oheistoimintaa.

 

Westend Indians
 

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista. "Heimon" keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Seuran toimintaa ja harrastetarjontaa on tarjolla myös Otaniemen Otahallilla, jossa toimii myös useita Aalto-yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista koostuvia ryhmiä. Miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.
 
Toiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä sopivan ryhmän täältä: www.westendindians.fi/liity-heimoon tai ottaa yhteyttä seuran toimistoon: toimisto@westendindians.fi.

 

Ylämummo:

Ylämummo on perinteikäs Suomen Salibandyliiton jäsenseura, joka taistelee menestyksestä 4. divarissa. Joukkueemme koostuu nykyisistä ja entisistä Aaltolaisista. Toimintamme on rentoa, mutta kilpailuhenkistä ja urheilullista. Taistelemme voitosta, mutta emme masennu tappiosta, ja aina kauden alla ja kauden päätteeksi muistamme järjestää virkistystoimintaa. Voit tulla katsomaan meininkiä Ylämummon treenivuorolle. Mikäli vauhti riittää, voit myös pyrkiä Ylämummon pelaavaan kokoonpanoon.
 
Kysy rohkeasti lisätietoa treenitoimintaan osallistumisesta: henri.olavi.peltonen@gmail.com

 

PoRa:

PoRa pelaa sählyä sunnuntaisin klo 21-22 Otahallissa. PoRan sähly sopii niin miehillä kuin naisillekin taidoista riippumatta. Tarkoitus on reippaasti ja raittiisti liikkua yhdessä ja pitää hauskaa! PoRa on raittiusjärjestö, jonka tarkoituksena on tavallaan levittää ja ylläpitää raittiusaatetta Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Meneillään on jo viides vuosikymmen vuonna 1969 perustetun järjestön toiminnassa.

PoRa

 

Sulkapallo

HYSY:

Helsingin Yliopiston Sulkapalloyhdistys (HYSY) on yliopistolla toimiva sulkapalloseura, jonka toimintaan ovat kaikki yliopistolaiset tervetulleita ja jossa peliseuran saaminen on taattua. UniSportin alkeiskurssin suorittaminen on kuitenkin suositeltavaa ennen seuraan liittymistä.

HYSY tarjoaa jäsenilleen valmennusta sekä aloittelija- että kilpatasolla. Jäsenet saavat seuran kautta myös välineet ja niiden huollon edullisesti. HYSY järjestää säännöllisesti seuran sisäisiä kisoja sekä vuosittain sulkapalloliiton sanktioimat "HYSYn kansalliset". Seuraan kuuluu toistakymmentä luokiteltua kilpapelaajaa ja HYSY onkin säännöllisesti edustettuna sulkapalloliiton eri jäsenseurojen järjestämissä kilpailuissa.

HYSY ry

 

Ultimate/Liitokiekko

Ultimateseura Espoon Rennot Heittelijät eli ERHe kutsuu kaikki kokeilemaan frisbeellä pelattavaa joukkuelajia eli ultimatea. Olemme Suomen kansainvälisin ultimateseura, sillä yli puolet jäsenistämme ovat ulkomailta ja toimintamme on englanniksi puhuttua. Syyskuusta 2019 alkaen harjoittelemme talvisunnuntaisin Otahallilla. Seuraa Facebook-sivujamme tai laita sähköpostia, jotta pysyt kärryillä seuraavasta harjoituskerrasta.

Yhteys: https://www.facebook.com/ERHeUltimate/ tai sähköposti: erheultimate(at)gmail.com
Hai Minh Phan: minh.phan(at)aalto.fi
Toni Parmanen: toni.parmanen(at)aalto.fi