Sulkapallopeli

Sulkapallo

UniSportissa on päivittäin tarjolla sulkapallovuoroja. Voit varata sulkapallovuoron kaverisi kanssa kertaluontoisesti tai varata peliporukallesi vakiovuoron koko kaudeksi. Pääset sulkapalloilemaan Otaniemen ja Kumpulan toimipisteissämme. Varaa sulkapallovuorosi UniSportista nyt!

Voit vuokrata asiakaspalvelupisteestämme mailan ennen vuorosi alkua. Lisäksi myymme toimipisteissämme sulkapalloja. 

Varaa sulkapallon kertavuoro

Lähde kaverin kanssa pelaamaan sulkapalloa UniSportiin! Sulkapallon kertavuorovarauksen pääset tekemään kalenterissamme.

Varaa sulkapallon vakiovuoro

Kun haluat varata vakiosulkapallovuoron koko kaudeksi, ota yhteyttä keskuksen vakiovuorovastaavaan. Vakiovuorovastaavien yhteystiedot löydät sivulta  kenttä ja salivaraukset

Sulkapallokurssit

Aloita uusi harrastus tai kehitä sulkapallo-osaamistasi pienryhmässä! UniSportin sulkapallo-kursseista löytyy sopivia kursseja niin aloittelijoille kuin kokeneimmillekin pelaajille. Sulkapallokursseja on kolmea eri tasoa:

  • Alkeet -kurssilla pääset opettelemaan sulkapallon perustietoja ja -taitoja, lyönti- ja liikkumisharjoituksia, sääntöjä, pisteiden laskua ja itse pelaamista. Kurssi soveltuu sinulle, jos olet aloittelija ja kiinnostunut sulkapallon perusteista.
  • Jatkokurssilla teet pelinomaisia harjoitteita, joissa yhdistyvät lyönnit ja liikkuminen. Peruslyöntien lisäksi harjoittelet hieman erikoislyöntejä. Pääset myös pelaamaan ohjatusti. Kurssi soveltuu sinulle, jos olet jo hieman pelannut sulkapalloa. Suosituksena on, että olet käynyt tason 1 kurssin tai vastaavan alkeiskurssin.
  • Edistyneet 1 -kurssilla pääset tekemään pelinomaisia harjoitteita, joissa yhdistyvät lyönnit ja liikkuminen. Lisäksi kurssilla pääset harjoittelemaan erikoislyöntejä ja -tilanteita sekä käymään läpi taktiikkaa. Kurssilla on myös ohjattua pelaamista, jota on haluttaessa mahdollisuus pelata nelinpelinä. Kurssi soveltuu sinulle hyvin, jos olet jo pelannut sulkapalloa jonkin verran ja hallitset perustekniikat. Suosituksena on, että olet käynyt alkeet ja jatko tai vastaavat kurssit.

Sulkapallon seuratoiminta

Helsingin Yliopiston Sulkapalloyhdistys (HYSY) on Helsingin yliopistolla toimiva sulkapalloseura, jonka toimintaan ovat kaikki yliopistolaiset tervetulleita ja jossa peliseuran saaminen on taattua. UniSportin alkeiskurssin suorittaminen on kuitenkin suositeltavaa ennen seuraan liittymistä.