Sählypeli

Kenttä- ja salivaraukset

Treenaa kaverin kanssa sulkapalloa, sählyä, tanssia - valinta on sinun!

Varaa kenttä tai sali kerraksi tai koko kaudeksi. Tilojamme voit varata omaan käyttöön joko itsellesi, peliporukalle tai muulle rytmiryhmälle. Eri tilat soveltuvat eri käyttöön, joten varmista tarvittaessa kyseisestä liikuntakeskuksesta tilojen sopivuus omaan lajiisi.

  • Saleista ja kentistä maksat asiakasryhmäkohtaisen kenttämaksun. 
  • Vakio- ja kertavuoron saaminen Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston tai Hankenin hintaan edellyttää, että kaikki osallistujat ovat edellä mainittuihin ryhmiin kuuluvia. Jos vuoroille osallistuu muita kun edellä mainittuihin ryhmiin kuuluvia, veloitamme kentän normaalin hinnan.
  • Poikkeuksena sulkapallovuorolla pelikaveri voi olla muusta asiakasryhmästä.

Verkkovarauspalvelumme on tarkoitettu vain yksityishenkilöille harrastustoimintaan. Mikäli olet kiinnostunut tilavarauksista yritystoimintaa varten (tapahtumat yms.), ota yhteyttä suoraan haluamaasi liikuntakeskukseen.

Kertavuorot

Kertavuoroja voit varata kalenterissa, asiakaspalvelupisteissä tai puhelimitse 02941 22151. Kertavuoroja voit varata 21 päivää ennen tapahtuman alkua. Varauksesi voit perua maksutta viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkua. Kertavuoro maksetaan verkossa tai asiakaspalvelupisteessä.

Vakiovuorot

Vakiovuoroja voit tiedustella liikuntakeskusten vakiovuorovastaavilta. Vakiovuoroja koskevat erilliset sopimusehdot. Vakiovuorokausi on määräaikainen 15.8.2021 - 15.6.2022 (pl sisäpyöräilyn vakiovuorot). Vakiovuoroja voit varata ympäri vuoden siltä osin, kun aikoja on vapaana. Vanhoille vakiovuorolaisille pyrimme takaamaan saman vuoron seuraavaksi kaudeksi. Vakiovuorot laskutetaan kuluvan kauden aikana.

Ehdot ja hinnasto kaudelle 2022-2023 (alkaen 15.8.2022)

 

Omatoiminen harjoittelu

Osa saleistamme ja niiden varusteista on käytössäsi myös omatoimiseen harjoitteluun, kun sali on vapaana. Vuoroa voi käyttää kausikortilla, 10-kortilla tai kertamaksulla.

Vakiovuorojen yhteyshenkilöt liikuntakeskuksissa

Otaniemi, Kluuvi, Porthania

Sini Välipakka
Koordinaattori
PL 53 (Fabianinkatu 28)
00014 HELSINGIN YLIOPISTO

Meilahti, Kumpula

Iida Isotalo
Koordinaattori, vakiovuoromyynti, viestintä & markkinointi