Sählypeli

Muu kilpailutoiminta

Opiskelijoiden SM-kisat

Opiskelijoiden SM-kisoista eli korkeakouluopiskelijoiden mestaruuskisoista löytyy tietoa tarkemmin Opiskelijoiden Liikuntaliiton sivuilta. Lisätietoja osallistumisesta.

Opiskelijoiden Padelliiga kevät 2023

Tarkemmat tiedot

SELL-kisat 19.-21.5. Tartto

SELL Student Games on vuorovuosin Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa järjestettävä kaikille korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu kilpailutapahtuma. Tapahtumasivut

UniSport hoitaa ilmoittautumiset kootusti. Osallistujamäärät tarvitaan 18.3. mennessä ja nimet 18.4. mennessä. Osallistujat järjestävät matkan ja majoituksen itse.

Opiskelijoiden huippu-urheilu

UniSportin tuki osallistumismaksuissa

Tuettavia tapahtumia ovat esimerkiksi Opiskelijoiden EM-, MM-kilpailut tai Universiadit. Osallistujan/osallistujien tulee edustaa Helsingin yliopistoa; Hankenia, Aalto-yliopistoa tai Taide-yliopistoa. Tuen määrä riippuu osallistumismaksun määrästä, osallistujien määrästä ja tapahtuman luonteesta.

Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemia (Urhea)

UniSport tarjoaa Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa mukana oleville opiskelijoille kausikortin (12 kk) ilmaiseksi. Kortin voi hakea mistä tahansa UniSportin asiakaspalvelupisteestä. Urheilijan nimen tulee olla Urhean www-sivujen listalla. Kausikortti sisältää kuntosalit, joukkuepalloilun sekä ryhmäliikunnan. Valmentaja pääsee mukaan harjoituksiin ilmaiseksi.

Muut UniSportin palvelut, kuten hieronta, menevät oman asiakasryhmän hinnaston mukaan.

Tutustu Urheaan!

Opintoasiat Helsingin yliopistossa:

HOPS-ohjauksesta vastaava ohjaava opettaja tai opettajaryhmä

Opintoasiat Aalto-yliopistossa:

marie.perret@aalto.fi

Opintoasiat Hankenilla:

jennie.betula@hanken.fi

Opintoasiat Taideyliopistossa:

 

 

 

 

Lisätietoja kilpailutoiminnasta ja sen tukemisesta

 

Erkki Somervuo
Liikuntasuunnittelija
PL 53 (Fabianinkatu 28)
00014 Helsingin yliopisto