joogamatto

Online-tunneilla säästät aikaa arjessa ja kokeilet helposti uusia tunteja

Online-tuntimme liikuttavat asiakkaita jopa yli 30 tuntia viikossa! Osallistu kotoasi tai nappaa vaikka tabletti mukaan ja siirry lähipuistoon treenaamaan. Samat ihanat ohjaajamme, jotka ohjaavat live-tunneilla, ohjaavat sinua online-tunneilla.

Korona on vaikuttanut useimpien asiakkaidemme arkeen, kun opiskelut ja työt ovat pääosin siirtyneet etäopiskeluksi ja -töiksi. Suoratoistetut eli livesrtiimatut tunnit palvelevat asiakkaitamme eri elämäntilanteissa nyt ja tulevaisuudessakin, kun treenatakseen ei tarvitse poistua kotoa ja ohjattu treenaaminen on mahdollista myös esimerkiksi matkoilla.

Asiakkaamme Milla innostui online-tunneista joulun jälkeen kaivattuaan liikuntaa etätyöläisen korona-arkeen. Milla on käynyt asiakkaanamme opiskeluaikana ja siirtynyt alumnijäseneksi valmistuttuaan.

Parasta online-tunneissa on se, että tuntien sisältö on samaa kuin live-tunneillakin, Milla sanoo. Ohjaamassa ovat tutut ohjaajat ja treenin pystyy tekemään yhtä hyvin kuin livenä. Kun oma työ on pitkälti aivotyöskentelyä, on ihanaa osallistua tunnille, jossa joku kertoo mitä tehdään eikä tarvitse itse suunnitella omaa treeniä. Tietenkin näin korona-aikaan tärkeää on ollut myös, ettei tule korona-altistumisia.

Treenaa oman tahtiin ja kokeile uusia tunteja

Asiakkaamme ovat kertoneet palautteessaan online-tuntien madaltaneen kynnystä osallistua tunneille. Uusia tunteja on ollut helpompi kokeilla, kun siirtymiseen liikuntakeskukseen ei mene aikaa ja uutta tuntia on voinut tehdä omaan tahtiin kotoa. Näin myös itselle hankalammalta tuntuvia tunteja on ollut helpompaa kokeilla.

Milla kertoo, että kotoa treenaaminen on mahdollistanut myös aiemmin alkaville tunneille osallistumisen heti työpäivän jälkeen. Striimattu tunti on ollut toimiva siirtymä työpäivästä vapaa-aikaan ja saa tyhjennettyä päänsä työasioista.

"Harmi on ollut tietenkin, ettei näe muita ihmisiä, kun on tottunut treenaamaan kaverien kanssa."

Lisää liikuntaa arkeen

Suoratoistetuilla online-tunneilla on helposti saanut lisättyä liikuntaa arkeen ja asiakkaamme ovat kertoneet striimattujen tuntien mahdollistaneen liikkumisen myös tilanteissa, joissa tavalliseenkaan aikaan ei keskukseen ehtisi tai pääsisi.

Online-tunnit ovat lisänneet liikuntaa koronanormaaliin arkeen, mutta myös normaaliin arkeen, varsinkin kun talviliikunta ei ole ollut oma juttu, Milla toteaa.

On myös ollut kiva osallistua UniSportin online-tunneille, kun systeemi on ollut helppo ja jokaisella tunnilla on ollut oma striimilinkkinsä. Lähes aina tekniikka on myös toiminut hyvin, joitain kertoja ongelmia ollut äänen kanssa.

Koronan jälkeenkin striimatut tunnit kiinnostavat ja aion jatkaa! Striimatuilla tunneilla säästää paljon aikaa arjessa.

”Livestreamit ovat erityisesti sinulle, joka teet etä- tai toimistotöitä; istut paljon ja mietit miten lisätä liikuntaa arkeesi!”

Millan vinkit livestream-liikkujalle

  • Asennoidu striimattuihin tunteihin ihan kuten tavallisiinkin tunteihin ja ota aika oikeasti treenaamiselle! Kotona saattaa hyvin harhautua muihinkin asioihin.
  • Valmistele tuntia varten itsellesi jumppamatto ja tarpeeksi tilaa kyseistä tuntia varten.
  • Mieti tietokoneen näytön sijoittelu ennen tunnin alkua kyseiselle tunnille soveltuvaksi. Jos tiedät, että tunnilla tehdään liikkeitä makuultaan ja seisten, mieti mistä näkisit molemmat parhaiten tai ehdit näppärästi siirtää näytön.
  • Nauti!

Miten osallistun online-tunneille

UniSportin online-palveluihin kuuluu suoratoistona lähetettävät eli livestriimattavat online-tunnit sekä tallenteet. Online-palvelut sisältyvät UniSportin kausikortteihin. Käytämme Mywellness-alustaa tuntien ja tallenteiden tarjoamiseksi. Online-palvelut sivulta löydät tietoa ja ohjeet, miten helposti otat Mywellness-sovelluksen käyttöösi.