Jooga ryhmäliikunta rauhallisuus

Flow-jooga: tunnit

Löydä flow UniSportin Flow-joogassa! Tunnilla virrataan asanasta toiseen hengityksen rytmissä.

Flow-jooga on virtaavaa joogaa, joka kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä. Flow-joogassa hengitys syvenee ja aineenvaihdunta aktivoituu. Asanasta eli joogaliikkeestä toiseen siirrytään ilman taukoa ja hengitys sekä liike virtaavat pysähtymättä.

Flow-joogassa yhdistyvät parhaat palat eri joogasuuntauksista ja tarkka sisältö vaihtelee ohjaajaan mukaan. Tunnilla tehdään vahvistavia ja liikkuvuutta edistäviä harjoituksia. Tunnilla voidaan tehdä lyhyitä hengitysharjoituksia.

Kenelle sopii?

Flow-joogatunti sopii parhaiten sinulle, joka tunnet jo jooga-asanoiden perusteet. Tunnilla edetään virtaavasti, joten esimerkiksi aurinkotervehdyssarja on hyvä olla tuttu jo entuudestaan. Tunti voi sisältää voimaliikkeitä.

Miten osallistun?

Flow-joogaan voit osallistua viikoittaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Halutessasi ota mukaasi oma joogamatto. Joogamatto mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ja on myös hygieniasyistä mukavampi. Voit käyttää myös paikan päältä saatavaa jumppamattoa.

Maton lisäksi tarvitset joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Halutessasi voit ottaa mukaan juomapullon.