Kuva personal trainerista jalkakyykkyä kuntosailla harjoittelevan asiakkaan kanssa.

Kohti tavoitetta personal trainerin kanssa

Personal training on yksilövalmennusta, joka auttaa asiakasta kohti tavoitteita. Valmentaja laatii treenit ja harjoitusrutiinin juuri sinulle ja tukee sinua projektissasi. Tavoitteiden tunnistaminen ja asettaminen auttavat sinua valitsemaan oikean valmentajan.

Treenaaminen voi välillä olla vaikeaa. Saatat vanhoihin tapoihin urautuneena jumittaa samoissa harjoitteissa kehittymättä eteenpäin. Uuden aloittaminen tuottaa meistä monelle hankaluuksia. Yksin puurtaminen voi myös välillä puuduttaa.

Personal trainer auttaa sinua, olipa kyse isommasta elämänmuutoksesta, lihasvoiman kasvattamisesta tai maratonille tähtäämisestä. Yksilövalmentajan apuun voit turvautua myös, kun haluat uutta potkua liikuntaan, sen aloittamiseen ja hyvinvointiin liittyviin tavoitteisiin. Saat tukea ja kannustusta projektisi aikana. Seuraatte kehitystäsi yhdessä. Mikä on sinun tavoitteesi, jonka haluat saavuttaa?

Kun olet pohtinut tavoitteesi, voit ryhtyä etsimään itsellesi sopivaa personal traineria. UniSportin kaikki personal trainerit ovat koulutettuja ja auktorisoitua. Valmentajilta löytyy kokemusta ja osaamista valmentaa monipuolisesti vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. Löydät valmentajien omat esittelyt verkkosivuiltamme.

Kun olet löytänyt valmentajan, jonka kanssa haluat treenata, valitse verkkokaupastamme haluamasi pituinen paketti. Varaa sitten aika haluamallesi trainerille. Muista aikaa varatessasi kertoa taustatiedoissa tavoitteistasi ja myös mahdollisista rajoitteista tai vammoistasi. Se auttaa valmentajaa valmistautumaan yhteiseen projektiinne jo ennen ensimmäistä tapaamistanne.

Hyviä treenejä!