Kuvassa mies venyttelee portailla ulkona kuulokkeet korvilla, kuvalähde Shutterstock.

Kohti tavoitetta personal trainerin kanssa

Personal training on yksilövalmennusta, joka auttaa asiakasta kohti tavoitteita. Valmentaja laatii treenit ja harjoitusrutiinin juuri sinulle ja tukee sinua projektissasi. Tavoitteiden tunnistaminen ja asettaminen auttavat sinua valitsemaan oikean valmentajan.

Treenaaminen voi välillä olla vaikeaa. Saatat vanhoihin tapoihin urautuneena jumittaa samoissa harjoitteissa kehittymättä eteenpäin. Uuden aloittaminen tuottaa meistä monelle hankaluuksia. Yksin puurtaminen voi myös välillä puuduttaa.

Apua moneen tavoitteeseen

Personal trainer auttaa sinua, olipa kyse isommasta elämänmuutoksesta, lihasvoiman kasvattamisesta tai maratonille tähtäämisestä. Saat tukea ja kannustusta koko projektisi ajan. Seuraatte kehitystäsi yhdessä. Valmentajamme ovat apunasi, kun kaipaat ideoita tai tsemppausta liikkumiseen myös kuntosalien ja ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella. Personal traineria voit tavata virtuaalisesti ja esimerkiksi ulkona - kunhan vaatetus ja turvavälit ovat kohdallaan. Mikä on sinun tavoitteesi, jonka haluat saavuttaa?

Miten löydät sopivan trainerin?

Kun olet pohtinut tavoitteesi, voit ryhtyä etsimään itsellesi sopivaa personal traineria. UniSportin kaikki personal trainerit ovat koulutettuja ja auktorisoitua. Heidät on jaettu kahteen tasoon työkokemuksen perusteella: Tason 1 trainerilla on alle 300 ohjaustuntia, ja tason 2 yli 300 tuntia ja he ovat valmentaneet useita kymmeniä asiakkaita. Valmentajiltamme löytyy kokemusta ja osaamista valmentaa monipuolisesti vasta-alkajasta huippu-urheilijaan. Löydät valmentajien omat esittelyt verkkosivuiltamme.

Esittelyissä valmentajat kertovat tarkemmin koulutuksestaan, erityisosaamisestaan, mielenkiinnon kohteistaan ja valmennustyylistään. Esittelyiden tarkoitus on helpottaa sinua löytämään sopiva personal trainer. Lisäksi voit tulla moikkaamaan personal trainereita Opastus ja neuvonta -aikoina, jolloin voit kysyä lisää.

Kun olet löytänyt valmentajan, jonka kanssa haluat treenata, valitse verkkokaupastamme haluamasi pituinen paketti. Varaa sitten aika haluamallesi trainerille. Muista aikaa varatessasi kertoa taustatiedoissa tavoitteistasi ja myös mahdollisista rajoitteista tai vammoistasi. Se auttaa valmentajaa valmistautumaan yhteiseen projektiinne jo ennen ensimmäistä tapaamistanne.

Hyviä treenejä!