Personal training

Personal training

Kun haluat suunnitelmallista ja yksilöllistä ohjausta sekä sinua kirittävän treenikaverin tueksesi, personal training -palvelumme on sinua varten!

Toimi näin, kun haluat aloittaa harjoittelun personal trainerin kanssa

 1. Tutustu UniSportin personal trainereihin tämän sivun alaosassa,
 2. valitse ja maksa verkkokaupassa sopivan pituinen paketti ja 
 3. varaa aika haluamallesi trainerille
 4. Treenit personal trainerin kanssa voivat alkaa!

Sinulla tulee olla voimassa oleva kausikortti, 10-kortti tai kertamaksu UniSportin tiloissa tapahtuvaa valmennusta varten.

Ammattitaitoinen ja motivoiva personal trainer auttaa sinut maaliin! Trainerin tuella voit esimerkiksi pudottaa painoasi, kasvattaa lihasmassaa tai vaikkapa tehdä isomman elämäntaparemontin. 

Personal training -paketit ja hinnasto

Personal training -paketit voivat sisältää esimerkiksi:

 • Alkukartoituksen ja haastattelun,
 • liikuntasuunnitelman,
 • tavoitetta tukevat testit ja testipalautteen (InBody-mittaus sisältyy 10, 20 ja 30 kerran paketteihin)
 • tavoitetta tukevat harjoitukset (esimerkiksi kuntosali- tai juoksuharjoitukset),
 • seurantatestit sekä loppuyhteenvedon ja jatkosuunnitelman.

Personal Training -pakettien asiakasryhmäkohtaiset hinnat näet PT-hinnastosta.

Voit valita kolmen, kuuden, kymmenen tai kahdenkymmenen kerran paketeista itsellesi sopivimman. Huomioithan pakettien voimassaoloajat. 3 ja 6 kerran pakettien tapaamiset on käytettävä kolmen (3) kuukauden sisällä paketin ostohetkestä. 10 kerran pakettien tapaamiset on käytettävä kuuden (6) kuukauden sisällä, ja 20 tai 30 kerran pakettien 12 kuukauden sisällä paketin ostohetkestä.

Tuotteet

PT Solo -paketit

Asiakas ja personal trainer sopivat yhteistyössä tapaamisten sisällöistä ja ajankohdista. Henkilökohtaisten tapaamiskertojen lisäksi paketit sisältävät viikoittaisen yhteydenpidon ohjaajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse.

PT Duo -paketit

Jos yksin puurtaminen ei ole sinun juttusi, ja haluat mieluummin treenata esimerkiksi ystäväsi kanssa, PT Duo on teitä varten. PT Duo on parivalmennusta ja sisältö on teille sama molemmille. Ystävän kanssa sovitut yhteiset harjoitteluajat saavat sinut sitoutumaan paremmin harjoitteluun ja hinnan jakautuessa kahdelle henkilölle säästät myös rahaa.

PT Demo (60 min.)

Haluatko kokeilla, millaista on treenata ammattilaisen valvoessa suoritustekniikoitasi ja kannustaessa sinua ylittämään itsesi? Oletko miettinyt Personal Trainerin palkkaamista, mutta et ole varma onko palvelu juuri sinua varten? PT Demo on UniSportin personal trainerin ohjaama treeni, jonka aikana onka aikana saat kuvan harjoittelusta valmentajan johdolla. Tapaaminen sisältää haastettelun ja tilanteesi kartoituksen, jonka perusteella PT voi vetää sinulle esimerkiksi harjoituksen. PT Demon tarkka sisältö vaihtelee tilanteesi ja tavoitteesi mukaan. Demo ei sisällä harjoitusohjelman tekoa. Huomioithan, että voit käyttää vain yhden PT Demon saman PT:n kanssa.

Harjoitusohjelma (60 min.)

Jos kaipaat päivitystä treeniohjelmaasi tai uuden kuntosaliohjelman, ovat UniSportin personal trainerit käytössäsi. 60 minuutin tapaaminen sisältää ohjelman suunnittelun, sekä sen läpikäynnin kuntosalilla yhdessä personal trainerin kanssa. Huomioithan, että 60 minuutissa valmentaja kerkeää tekemään sinulle yksijakoisen ohjelman. 

Personal Trainereiden tasot

Kaikki personal trainerimme on koulutettuja ammattilaisia. Trainerit on jaettu kahteen lisäksi kahteen tasoon työkokemuksen perusteella. Tiedon tasosta löydät kunkin trainerin esittelyn kohdalta.

PT-taso 1

 • Auktorisoitu Personal trainer tai fysioterapeutti
 • PT-ohjaustunteja vähemmän kuin 300

PT-taso 2

 • Auktorisoitu Personal trainer tai fysioterapeutti
 • PT-ohjaustunteja vähintään 300 tai enemmän
 • Valmentanut useita kymmeniä asiakkaita

Fysioterapeutin ohjaus

Osa trainereistamme on myös koulutettuja fysioterapeutteja. Mikäli taustallasi on esimerkiksi rasitus- tai iikuntavammoja tai muita erityisiä vaivoja, voit hyötyä Heikki Hulkon ammattitaidosta ja ohjauksesta.

Fysioterapeutin ohjauksessa terveyttäsi ja toimintakykyäsi edistetään fysioterapian menetelmiä hyödyntäen. Ohjaus räätälöidään yksilöllisesti huomioiden liikuntatausta, kuntotaso ja mahdolliset tuki- ja liikuntaelimistön haasteet tai vammat.

Fysioterapeutin ohjaus tapahtuu kuntosalilla tai muussa liikuntaympäristössä. Ohjauksen tavoitteena on saavuttaa optimaalinen arjen toiminta- ja liikkumiskyky huomioiden sinun taustasi, tavoitteesi ja erityistarpeesi. Ohjaus ei sisällä fysikaalisia tai manuaalisia hoitoja.

Huom! Palvelu on fysioterapeutin tekemää liikunnan ohjausta, ei fysioterapiaa. Palveluun ei tarvitse lähetettä eikä siitä saa KELA:n korvausta.   

Fysioterapeutin ohjaus voi sisältää esimerkiksi:

 • Toimintakyvyn kartoituksen ja haastattelun,
 • tavoitetta tukevat testit ja testipalautteen (ei sisällä InBody-mittausta)
 • kuntoutusta tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin
 • seurantatestit sekä loppuyhteenvedon ja jatkosuunnitelman.

Fysioterapeuttien ohjaamat paketit sisältävät PT-pakettien tapaan viikoittaisen yhteydenpidon ohjaajan kanssa puhelimitse tai sähköpostitse. Voit valita kolmen, kuuden, kymmenen tai kahdenkymmenen kerran paketeista itsellesi sopivimman.

Jos haluat fysioterapeutin laatiman harjoitusohjelman, suosittelemme sen sijaan vähintään kolmen tapaamisen PT-pakettia, jotta ohjelmassa voidaan huomioida yksilölliset ja terveydelliset tarpeesi.

Personal Training -pienryhmät

Personal training -pienryhmissä yhdistyy yhdessä tekemisen ja yksilöllisen ohjauksen parhaat puolet! Personal training -pienryhmissä suunnataan yhdessä ryhmän kanssa personal trainerin ohjaamana ja tsemppaamana kohti tiettyä tavoitetta.

Tarjoamme eriteemaisia pienryhmiä sekä aloittelijalle että kokeneemmallekin kuntoilijalle. Pienryhmien kesto vaihtelee aiheesta riippuen yhdestä kerrasta useaan kuukauteen. Kurssien ohjaajina toimivat personal trainerit.

Kiinnostuitko?

 1. Tutustu Personal Training -pienryhmien tarjontaan
 2. Kun olet valinnut sinua kiinnostavan pienryhmän, katso varauskalenterista, milloin seuraava pienryhmä aloittaa ja varaa paikkasi
 3. Treenit pienryhmässä voivat alkaa!

Ulkopuoliset Personal trainerit/valmentajat

Työskenteletko Unisportin ulkopuolella valmentajana ja haluaisit aloittaa treenit asiakkaasi kanssa Unisportin tiloissa? Ennen treenien aloittamista olethan yhteydessä Mette Veistolaan (mette.veistola@helsinki.fi).