Rekisteröidy ja voita Suunto 5 älykello

2.1.2023 - 09:00
Rekisteröidy UniSportin asiakkaaksi, niin voit voittaa Suunto 5 älykellon. Arvomme kaikkien tammi- ja helmikuun 2023 aikana rekisteröityneiden kesken kolme Suunto 5 älykelloa (á ovh. 249€).

Osallistut automaattisesti arvontaan, kun rekisteröidyt sivuillamme 1.1.-28.2.2023 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 6.3.2023 mennessä ja jokaiselle kolmelle voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Helsingin yliopiston, Aalto yliopiston, Taideyliopiston tai Hankenin opiskelijana tai yliopiston henkilökuntaan kuuluvana rekisteröidythän Kirjaudu- sivulla suoraan Haka-tunnuksella, käyttämällä linkkiä HAKA-kirjautuminen. Lisätietoa muiden asiakasryhmien rekisteröitymisestä ja alennusoikeuden tunnistamisesta löydät täältä.

UniSportissa liikut rennosti ja monipuolisesti viidessä eri keskuksessa. Yhdellä kortilla saat käyttöösi laadukkaat kuntosalit, yli 200 viikottaista ryhmäliikuntatuntia sekä avoimet palloiluvuorot. Myös Online-palvelut kuuluvat kausikorttiin. Lue lisää kausikortista.

Tutustumiskäynti on ilmainen, tervetuloa katsomaan millaista meillä on! Rekisteröidythän myös tutustumiskäynnille tullessasi etukäteen verkkosivuillamme.