Yhteishenki

Hanki UniSportin kausikortti

UniSportin kausikortilla voit treenata salille sekä osallistua ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin.

Kausikortilla pääset treenaamaan kaikissa Unisportin keskuksissa ja monipuolisesti. Voit valita yli 220 viikottaisesta ryhmäliikuntatunnista, erilaisista pallopeliryhmistä ja viidestä kuntosalista, tai käyttää niitä kaikkia. Varausoikeus ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin sisältyy myös kausikorttiin. Lisäksi saat käyttöösi UniSportin Online Training videokirjaston ja Livestream-tunnit, joiden parissa voit treenata missä vain.

Kausikortin voi hankkia yhdeksi (1), neljäksi (4) tai kahdeksitoista (12) kuukaudeksi. Kortteja on kahdenlaisia:

  • Kokopäiväkortti (voimassa aina aukioloaikoina)
  • Puolipäiväkortti (voimassa ma-pe ennen klo 15 ja klo 20.30 jälkeen sekä la ja su koko päivän)

Miten hankit UniSportin kausikortin?

Rekisteröidy verkkosivuillamme klikkaamalla Varaukset sivun yläreunassa ja sen jälkeen luo itsellesi tunnus klikkaamalla Kirjaudu tai luo tunnus. Jos sinulla on HAKA-tunnukset, käyttämällä niitä tunnistautumiseen näet automaattisesti alennusryhmäsi hinnan kirjautumisen jälkeen. Voit ostaa kausikortin verkkokaupastamme tai kaikista UniSportin liikuntakeskuksista (Töölöä, Meilahtea ja Porthaniaa lukuunottamatta).

  • Kausikortin voimassaolo alkaa ensimmäisestä käyttökerrasta, kuitenkin viimeistään 30 päivää ostosta.
  • Jos hankit ensimmäisen kausikorttisi, tarvitset myös asiakaskortin, jota käytät palveluihin ilmoittautumiseen keskuksissa tai Töölön, Meilahden ja Porthanian kulkukorttina. Nouda kortti asiakaspalvelusta ensimmäisen käyntisi yhteydessä. Huomioithan, että Töölön, Meilahden ja Porthanian toimipisteillä ei ole asiakaspalvelua

Tutustumiskäynti

Olet myös tervetullut tutustumaan UniSportiin; ensimmäinen kerta on ilmainen. Tervetuloa!

Luo itsellesi asiakastiedot täällä.

Tutustu hinnastoon.

Lisätietoja UniSportin keskuksista.