Kolme henkilöä puolapuiden luona.

Ilmainen tutustumiskäynti

Kiinnostaisiko treenaamisen aloittaminen? Tule kokeilemaan UniSportiin! Ensimmäinen treeni on aina ilmainen eikä se sido sinua mihinkään. Ilmainen tutustumiskäynti sisältää käynnin kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunnilla*. Tervetuloa yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Voit tulla tutustumaan UniSportin Kluuvin, Otaniemen ja Kumpulan toimipisteisiin keskusten aukioloaikana. Rekisteröidythän etukäteen täällä. Jos et ole rekisteröitynyt ennakkoon, muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan.

UniSportissa liikut rennossa ja mukavassa ilmapiirissä monipuolisesti kuudessa eri toimipisteessä. Kausikortilla pääset salille, ryhmäliikuntatunneille ja yleisiin pallopeliryhmiin. Voit valita yli 200 viikkotunnista ja liikkua kaikissa toimipisteissä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Saat myös käyttöösi Online-tunnit ja tallenteet, joiden kanssa treenaaminen onnistuu missä vain, milloin vain.

UniSport on kiva paikka treenata, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja hyvä fiilis korostuu. UniSportiin ovat tervetulleita kaiken tasoiset liikkujat!

Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin ja keskuksiin:

UniSport Kluuvi, Yliopistonkatu 4, Helsinki / Kuntosali, ryhmäliikunta
UniSport Porthania, Yliopistonkatu 3, Helsinki / Ryhmäliikunta
UniSport Kumpula, Väinö Auerinkatu 11, Helsinki / Kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu
UniSport Otaniemi, Otaranta 6, Espoo / Kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu
UniSport Meilahti, Zaidankatu 9, Helsinki / Kuntosali, ryhmäliikunta
UniSport Töölö, Pohjoinen Hesperiankatu 25, Helsinki / Itsepalvelukuntosali

*Huomioithan, että tutustumiskäyntiin ei sisälly varausoikeutta ryhmäliikuntatunnille. Mukaan pääsee, jos tunnilla on tilaa.