Personal trainer ja asiakas

Kurssit

UniSportin kursseilla pääset tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin, saat inspiraatiota liikkumiseesi ja kenties löydät samalla itsellesi uuden harrastuksen. Kevään 2023 kurssivalikoima julkaistaan verkkokaupassa 15.11. ja varausaika kursseille alkaa torstaina 1.12. klo 8.00.

Liikuntakurssit ovat osa UniSportin monipuolista liikuntatarjontaa. Kurssitarjonnastamme löydät muun muassa aikuisbalettia, astangajoogaa, palloilulajeja sekä personal trainerin ohjaamia pienryhmäkursseja eri tavoitteitasi tukemaan.

Miksi osallistua kurssille?

Kurssit ovat erinomainen tapa ottaa uusi laji tai treenimuoto haltuun turvallisesti tai syventää tekniikkaosaamistasi. Kursseilla treenaat samassa ryhmässä koko kurssin. Opetus tai ohjaus on aina etenevää. Tanssikursseilla pääset esimeriksi harjoittelemaan koreografiaa kunnolla. Valikoimissa on myös eri lajeja kuin ryhmäliikunnan viikkotunneilla.

Kurssiemme pituudet vaihtelevat kurssista riippuen. Kursseista maksat asiakasryhmäsi mukaisen, kurssikohtaisen hinnan. Tarkemmat tiedot yksittäisestä kurssista hintoineen löydät aina kyseisen kurssin kuvauksesta varauskalenterista. Tutustu kurssien varaus- ja käyttöehtoihin.

Kenelle kurssit on tarkoitettu?

Kurssimme ovat avoimia kaikille. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kurssin lajista ellei kurssikuvauksessa niin erikseen mainita. Ilmoittaudu rohkeasti mukaan oppimaan! 

Tutustu, innostu, osallistu!

Tutustu koko kurssivalikoimaamme varauspalvelussa. Tutki, löydä oma suosikkilajisi ja ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa mukaan kursseille!