personal trainer asiakkaan kanssa

Tiina Kärki

Personal trainer (PT-taso 1)
Kuvassa UniSportin personal trainer Tiina Kärki.

Ota yhteyttä

tiina.mk.karki@helsinki.fi

Koulutus

  • Auktorisoitu Personal trainer (TrainerLab)
  • Liikunnanohjaaja AMK
  • Voima- ja levytanko-ohjaaja (Spartan Academy)

Liikuntatausta ja vahvuudet

Olen harrastanut liikuntaa monipuolisesti pienestä asti. Päälajeina olivat pitkään muodostelmaluistelu ja pesäpallo, joista jälkimmäistä pelasin pääsarjatasolle asti. Näistä lajeista olen saanut vahvan liikunnallisen pohjan, josta olen tänä päivänä kiitollinen.

Myöhemmin kuntosaliharjoittelu ja toiminnallinen treeni veivät mukanaan ja nykyisin harjoitteluni painottuu voimatreeniin kuntosalilla. Vastapainoksi tykkään myös lenkkeilystä, luonnossa kävelystä, pyöräilystä ja tenniksestä. Viime aikoina olen myös innostunut ulko- ja kotitreeneistä, jotka tuovat mukavaa vaihtelua.

Kuntosaliharjoittelun ohjaamisesta olen innostunut lähivuosina oman harjoittelun myötä. Suosin valmennuksessani monipuolista harjoittelua vapailla painoilla sekä laitteilla. Hyödynnän myös eri liikevariaatioita käyttäen kahvakuulia ja käsipainoja. Pidän erityisen tärkeänä oikeita suoritustekniikoita ja kehonhallintaa, sillä ne ovat kaiken tekemisen ydin! Minulta saat vinkkejä myös pienvälineiden käyttöön ja kotitreeneihin.

Valmentajana olen positiivinen, kannustava ja helposti lähestyttävä. Valmennuksessani rohkaisen kokeilemaan uusia liikkeitä, sillä parasta on nähdä itsensä ylittämisen ja onnistumisen elämyksiä. Olen kuitenkin tarkka liikkeiden oikeasta suoritustekniikasta, jotta harjoittelu pysyy turvallisena. Tärkeimpänä pidän rentoa suhtautumista hyvinvointiin ja haluan, että löydämme juuri sinulle mieleisen tavan liikkua ja harjoitella.
Tervetuloa valmennukseeni!

"Tiina piti meille sarjan tehokkaita ulkotreenejä 2021-2022 talvella. Treeneissä hyödynsimme lähialueen ulkokuntosalia, erilaisia portaita ja muuta kaupunkitilaa, ja meillä oli sekä hauskaa että hikistä! Suosittelemme lämpimästi Tiinan ulkotreenejä", kertoo PT duo -asiakkaat Paula ja Irina

Ohjauskielet

Suomi

Keskukset

Kumpula, Meilahti, Töölö. Sovittaessa myös muut keskukset.