Katja Lilja

Katja on liikunnan moniosaaja, joka ohjaa UniSportilla tällä hetkellä joogaa ja pilatesta sekä pitää eri kehonosiin keskittyviä joogaworkshopeja.
katja keränen

Koulutus ja kokemus

Katja aloitti joogan harjoittamisen 1990-luvulla. Hän on sittemmin kouluttautunut iyengarjoogaopettajaksi ja suorittaa edelleen alan jatko-opintoja. Pilateksen pariin Katja ajautui tanssiopintojen kautta. Katja on suorittanut Stott Pilateksen opettajakoulutukset: Matt basic, intermediate ja advanced sekä reformer-laitekoulutuksen. Katja on käynyt myös Somaticin pilates-laiteohjaajakoulutuksen. Jatkuva itsensä kehittäminen on Katjalle tärkeää. Peruskoulutukseltaan Katja on TtM sekä FM. 

Katjaa innostaa opettamisessa liikkeen ilosanoman eteenpäin vieminen.

Parasta on, kun joku saa tunnilla ahaa-elämyksen tai helpotusta johonkin vaivaansa.

Tunneilla Katja pyrkii luomaan keskittyneen ja samalla leppoisan tunnelman. Pilateksessa ja joogassa harjoituksen voi koostaa monenlaiseksi: liikunnan ei tarvitse aina olla rajua tai kovaa, vaan liikkeessä voi myös levätä. Liikkeen meditatiivinen aspekti on Katjalle tärkeä osa harjoittelua. Joogassa viehättää kokonaisvaltaisuus: harjoitus ei ole vain matolla tapahtuvia asentoja, vaan jooga jatkuu maton ulkopuolella eettisinä pohdintoina, omien valintojen kriittisenä arvioimisena sekä pyrkimyksenä edistää hyviä asioita.

Katjan motto

If you feel old, play more.