personal trainer asiakkaan kanssa

Heikki Hulkko

Personal trainer (PT-taso 2)
Kuvassa unisport personal trainer heikki hulkko.

Ota yhteyttä

heikki.hulkko@helsinki.fi

Koulutus

  • Fysioterapeutti AMK
  • Voimavalmentaja
  • Personal trainer

Liikuntatausta ja työkokemus

Minulla on yli kymmenen vuoden kattava kokemus terveys- ja liikunta-alan ammattilaisena. Erityisesti olen keskittynyt kehon liikekontrolliin sekä voimavalmennukseen.

Oma liikuntataustani on kamppailulajien parissa, erityisesti brasilialainen jujutsu ja lukkopaini, mutta tällä hetkellä keskityn voimaharjoitteluun.

Henkilökohtainen valmennus perustuu yksilön lähtökohtiin. Siihen vaikuttavat nykyinen elämäntilanne, elämäntavat, se millainen olet liikkujana ja tavoitteesi valmennuksen osalta. Nämä kaikki käymme yhdessä läpi ja kartoitamme vahvuutesi sekä kehitettävät kohteet

Haluan taata ohjattavilleni mahdollisimman tehokkaan harjoittelun turvallisuudesta ja tekniikasta tinkimättä, sekä lisätä  ohjattavan liikkuvuutta ja voimaa. Tehokkaimpia keinoja ennaltaehkäistä vammojen syntyä on kasvattaa voimatasoja, kehittää asentotuntoaistia (proprioseptiikkaa) sekä liikekontrollia. Katsomme yhdessä, mikä on juuri sinun lähtötasosi. Tämä huomioiden rakennan turvallisen ja tehokkaan harjoitteluohjelman, oli kyseessä sitten vamman jälkeinen harjoittelu, edistyneempi harjoittelu tai jotain siltä väliltä.

Valmentajana olen ystävällinen, ymmärtäväinen ja huumorintajuinen, mutta samalla myös vaativa ja jämäkkä.

Ohjauskielet

Suomi, englanti

Keskukset

Kluuvi