Kuntosaliharjoittelun workshopit

24.1.2024 - 16:00
*
Kevään aikana tarjoamme kuntosalitreenaajille Personal trainerien ohjaamia workshopeja! Helmikuusta lähtien Meilahden kuntosalilla järjestetään kahden tunnin mittaisia inspiroivia workshopeja eri teemoilla. Ammattitaitoisten valmentajien ohjaamissa workshopeissa keskitytään muun muassa leuanvetovariaatioihin, kyykkyyn ja maastavetoon. Osallistua voi UniSportin kausikortilla, 10-kortilla tai kertamaksulla. Tervetuloa mukaan!

Workshopien aikataulut ja teemat

1. Leuanvetovariaatiot

Aika: Ke 14.2. klo 16-18
Paikka: UniSport Meilahti

Tässä workshopissa käydään läpi erilaisia tapoja harjoitella leuanvetoja. Harjoittelemme mm. lapavetoja, vaakasoutuja, negatiivisia leukoja sekä erilaisia avustettuja leuanvetoja kuminauhaa, boxia ja tankoa hyödyntäen. Tavoitteena on löytää itselle toimivat ja sopivan haastavat tavat harjoitella leuanvetoa. Saat myös hyödyllisiä vinkkejä suoritustekniikkaan ja lämmittelyliikkeisiin ennen harjoittelua.

2. Kyykky

Aika: Ti 27.2. klo 16-18
Paikka: UniSport Meilahti

Tässä workshopissa opettelet tekemään kyykkyjä turvallisesti ja hyvällä tekniikalla, omalle kehollesi sopivaan tyyliin. Kyykyn tekniikka kannattaa opetella hyvin, sillä hyvä tekniikka mahdollistaa myös painojen lisäämisen tankoon. Käymme läpi käsipainolla tehtävän maljakyykyn sekä levytangolla takakyykyn variaatiot ja etukyykyn. Opit myös joitakin liikkuvuusharjoitteita, joista voi olla apua vaikkapa kyykyn liikeradan laajuuden lisäämisessä.

3. Maastaveto

Aika: Ke 27.3. klo 16-18
Paikka: UniSport Meilahti

Tässä workshopissa opit maastavedon yleisimmät tekniikat ja variaatiot sekä niiden vaikutukset. Workshopissa opit kuinka välttää yleisimmät virheet tekniikassa ja kuinka tehdä liike turvallisesti omien mittasuhteidesi mukaan. Saat lisäksi vinkkejä siihen, millainen lämmittely kannattaa tehdä ennen maastavetoa.

4. Vahvat olkapäät

Aika: To 4.4. klo 16-18
Paikka: UniSport Meilahti

Tässä workshopissa käydään läpi olkanivelen eri liikesuuntia kuormittavia harjoitteita. Workshopissa opetellaan penkki-ja pystypunnerrusvariaatioiden lisäksi erilaisia vipunostoja sekä olkaniveltä tukevia harjoitteita. Workshopissa opetellaan liikkuvuusharjoitteita voimaharjoittelun tueksi.

5. Penkkipunnerrus

Aika: Ke 22.5. klo 16-18
Paikka: UniSport Meilahti

Tässä workshopissa opit penkkipunnerruksen yleisimmät tekniikat ja variaatiot sekä niiden vaikutukset. Opit kuinka välttää yleisimmät virheet tekniikassa, ja miten saat liikkeeseen lisää tehoa. Lisäksi saat vinkkejä millainen lämmittely kannattaa tehdä ennen penkkipunnerrusta.

Miten osallistua?

Workshopit sopivat niin aloittelijoille kuin hieman kokeneimmille treenaajille. Osallistua voi voimassa olevalla UniSportin kausikortilla, 10-kortilla tai kertamaksulla. Workshopit tulevat varattaviksi kausi- ja 10-korttiasiakkaille kuusi päivää ennen tapahtuman alkua. Ota mukaan kuntosalille sopivat vaatteet ja vesipullo!