IntervalliStep-tunti UniSport Meilahdessa

Välkommen till UniSport

Att idrotta på UniSport är alltid mycket mer än bara idrott, eftersom du som kund hos oss kan vara bland de första att testa senaste nytt inom idrott och motion och hitta din grej bland vårt omfattande utbud. Vi erbjuder aktiva upplevelser för alla, oberoende av ålder och kondition, i våra motionscentrum i Gloet, Tölö, Gumtäkt, Mejlans och Otnäs samt våra utrymmen i Porthania och Vik. Våra dörrar är inte endast öppna för universitetets studerande eller personal, utan för alla stadsbor. Det viktigaste för oss är en bra stämning!

Hos oss kan du motionera på ett mångsidigt sätt med olika idrottsformer – vi har allt från gymträning till bollspel och från yoga till body attack. Om du är nybörjare stöder vi dig från första början att bli modigare vad gäller idrott. För mer erfarna idrottare erbjuder vi precis så stora utmaningar som du behöver. Du kan skapa det perfekta träningspasset för just dig med din egen personal trainer. Vi satsar på att förbättra ditt välbefinnande på ett helhetsbetonat sätt, så hos oss kan du ta hand om kropp och själ med massage, näringstjänster och till och med meditation.

Du kan använda UniSports tjänster flexibelt med träningskort för olika långa perioder, tiogångerskort eller engångsavgifter. Vår utbildade personal och våra moderna utrymmen betjänar dig på ett ansvarsfullt och tidsenligt sätt. Vi betjänar dina motionsbehov från tidig morgon till sen kväll sju dagar i veckan. Kom till oss just då det passar dig och precis som du är.

Användarvillkor

Genom registrering godkänner kunden UniSports användarvillkor. Dessa användarvillkor definierar tjänsteleverantörens plikter och kundens användningsrättigheter och förpliktelser vad gäller servicen. Bekanta dig med de bifogade användarvillkor.

Missing media item.

Priser från 1.9.2020

Missing media item. Missing media item.

Dataskyddsbeskrivning – UniSports klientuppgifter 

Ändringar i användarvillkoren

Våra servicevillkor ändras 1.9. framåt. Kolla in de nya villkoren här.