Asiakaspalvelu hymy

Mediakortti

Haluatko tavoittaa ajassa kiinni olevat hyvinvoinnista kiinnostuneet nuoret aikuiset? UniSport tarjoaa mainostajien käyttöön mediatilaa UniSport-liikuntakeskuksista.

Yhteistyössä kanssamme sinulla on mahdollisuus tavoittaa digiscreenien ja pukukaappimainosten kautta tarkoin määritetty kohderyhmä: aktiiviset, hyvinvoinnista kiinnostuneet ja ajassa kiinni olevat nuoret aikuiset, jotka kokeilevat mielellään uusia asioita ja tunnistavat ilmiöt ennen kuin ne ovat valtavirtaa.

UniSport on aktiivisten nuorten aikuisten kohtaa­mispaikka. Keskuksissamme käy kokonaisval­taisesta hyvinvoinnista kiinnostuneita liikkujia, jotka haluavat huolehtia kehonsa lisäksi myös mielestä. Asiakkaamme kokeilevat mielellään uusia asioita ja tunnistavat ilmiöt ennen kuin ne ovat valtavirtaa. Valveutunut asiakaskuntamme haluaa tehdä vastuullisia, arvojensa mukaisia kulutusvalintoja.

Keskuksemme ovat matalan kynnyksen liikunta­paikkoja, joissa tavoitat liikkujia sunnuntai­kuntoilijasta himourheilijaan. UniSport on osa asiakkaidensa arkea. Positiivinen ja yhteisöllinen tunnelma saa monet jatkamaan UniSportilla vielä opiskeluajan jälkeenkin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Jani Lepisto, Outshine