Yhdessä liikkuminen rentoutuen

Virkistys- ja työhyvinvointipäivät

Toteuta tyhy- tai virkistyspäiväsi UniSportin kanssa! Suunnittelemme päivän aktiviteetit kaikille osallistuille sopivaksi. Laajasta lajivalikoimastamme löytyy yhteistä tekemistä ja ohjelma moneen makuun.

Tervetuloa keskekelle kaupungin sykettä Kluuviiin, merelliseen Otanimeen tai yliopistokampuksen sydämessä sijaitsevaan Kumpulaan virkistäytymään! Tiloissamme on myös rentouttava saunomismahdollisuus.

Valitse päivääsi erilaisia lajikokeiluja UniSportin laajasta ryhmäliikunta- ja kurssilajivalikoimasta: esimerkiksi joogaa, akrobatiaa, sisäpyöräilyä, taukojumppaa, rentoutusta palloilua tai kuntosaliohjausta. Otamme huomioon suunnittelussa eri tasoiset liikkujat. Osaksi ohjelmaa sopivat loistavasti myös luennot sekä kehonkoostumusmittaus.

Pidetty hyvinvointipäivän ohjelma

Tässä esimerkkipaketti aamupäivään sijoittuvasta työhyvinvointipäivästä. Esimerkkipaketin hinta noin 30 hengelle on alkaen 1 800 € (alv 0%).

  • Tervetuloa -aamukahvi
  • Kehonavausjumppa
  • Akrobatia-tunti tai Arkiaktiivisuuden vaikutukset -luento
  • Kahvakuula- tai pilatestunti
  • Venytellen vetreäksi -kehonhuolto

Rakennetaan yhdessä teille sopiva hyvinvointi- tai virkistypäivä! Räätälöimme päivän ohjelman sekä tarjouksen toiveenne mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Jenni Virta
Myyntisuunnittelija