Huolettomat hartiat

Työhyvinvointia etänä

Etätyössä tai eri paikkoihin ja toimipisteisiin hajautuneessa organisaatiossa on tärkeää pitää huolta työhyvinvoinnista ja yhteisöllisyydestä.
Toteuta kanssamme yhteisösi hyvinvointiluennot, ryhmäliikuntatunnit, tyhy-päivät ja taukoliikunnat myös etänä.

Monissa organisaatioissa, erityisesti tietotyötä tekevissä, etätyönteko on mahdollista ja joustavaa. Kevään koronapandemia lisäsi etätöitä tekevien määrää muissakin työyhteisöissä. Etätyö on osa monen meidän työpäiväämme. Tässä työskentelyssä on myös haasteensa. Miten ylläpidät tiimisi yhteisöllisyyttä ja miten huolehdit työhyvinvoinnista? Liikunnan merkityskin kasvaa, sillä arkiliikunnan määrä saattaa laskea, kun siirtymät työpaikalle ja työpaikalla poistuvat.


UniSport tukee työyhteisöjä liikkumisessa ja työhyvinvoinnin edistämisessä myös etänä. Toteutamme viikoittaiset tai yksittäiset omat ryhmäliikuntatunnit, virkistys- ja tyhypäivät, hyvinvointiluennot ja taukoliikuntahetket kätevästi virtuaalisesti.


Etäliikuntahetkellä kannustat työntekijöitäsi liikkumaan. Etäpalvelumme ovat tavoittaneet asiakkaidemme henkilöstöstä jopa yli kolme kertaa enemmän osallistujia liikuntakeskuksessa järjestettyyn yhteiseen viikkotuntiin verrattuna.


Tapaa työkaverit liikuntahetken parissa ja kannustakaa toisianne huolehtimaan hyvinvoinnista. Pidettyjä tunteja ovat muun muassa pilates, eri joogalajit, kehonhuolto- ja tanssitunnit sekä omalla kehonpainolla tehtävät lihaskuntotunnit. Näihin treeneihin tarvitset usein vain joustavat vaatteet ja soveltuvat jalkineet sekä juomapullon ja mahdollisesti jumppamaton.


Palvelu toteutetaan Zoom-videoviestintäpalvelun välityksellä.

 

Ota yhteyttä

Rakennetaan yhdessä sinun ryhmällesi tai tiimillesi sopiva kokonaisuus hyvinvoinnin tueksi.

Jenni Virta
Myyntisuunnittelija