Personal trainer asiakkaiden kanssa

UniSport työnantajana

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston sekä Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluorganisaatio. Tarkoituksenamme on edistää hyvinvointia yliopistoyhteisössä ja yhteiskunnassa lisäämällä yksilön tietoutta omasta hyvinvoinnistaan mahdollistamalla liikunnan harrastaminen ja luomalla liikuntamyönteistä ilmapiiriä. Haluaisitko sinä työskennellä kanssamme?

Visiomme on, että UniSport on osa jokaisen yliopistolaisen arkea. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus; haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää fiilistä. Arvojamme ovat ilo ja rohkeus sekä yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Palvelulupauksemme on "Autamme tekemään hyviä valintoja."

Tiesitkö, että UniSport on Suomen suurin yliopistoliikuntapalveluita tuottava organisaatio? Se on myös yksi suurimmista liikuntapalveluita tarjoavista organisaatioista.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä ja Töölössä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Palvelumme ovat avoimia kaikille ja jokainen löytää varmasti oman tapansa liikkua. Uskallamme väittää, että lajitarjontamme on pääkaupunkiseudun monipuolisin ja meillä on mukavimmat asiakkaat.

Sitä et ehkä tienyt, että UniSportin toiminta on alkanut vuonna 1967. Paljon on muuttunut sitten alkuvuosien - ja muuttuu yhä - toiminta on laajentunut useaan pisteeseen ja uusia lajeja sekä palveluita on tullut valikoimaan jatkuvasti. Syksystä 2011 alkaen keskuksia on ollut jo kuusi - ja tuolloin Yliopistoliikunnasta tuli UniSport. Historiastamme löytyy niin videojumppana toteutettua jytäjumppaa, yhteislenkkiä keskustassa, tanssiesityksiä Aleksanterinkadulla kuin judoilua maineikkaalla Dommalla. Tunneille jonottaminen ja paperiset varauslistat ovat jääneet ajankuluessa historiaan.

Ajat ja paikat muuttuvat, mutta edelleen toiminnan lähtökohtana on pitää yliopistolaiset liikkeessä!

Haluatko meille töihin?

Haluatko olla mukana luomassa hyvää oloa ja fiilistä asiakkaillemme? Tunnetko arvomme omaksesi?  Haemme joukkoomme jatkuvasti asiakaspalvelun ja liikunta-alan ammattilaisia sekä hierojia. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisissa työsuhteissa tai yrittäjäpohjalta.

Odotamme työntekijöitämme liikuntamyönteistä ja innostavaa asennetta, suomen- ja englannin kielen taitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Lisäksi

  • Asiakaspalveluhenkilöstöltä odotamme kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä kassankäytöstä
  • Liikunnanohjaajilta odotamme ohjaamansa lajin tai palvelun peruskoulutusta (esim. Les Mills-ohjaaja, jooga-opettaja tai Personal Trainer) sekä ohjauskokemusta
  • Hierojilta odotamme hierojan ammattitutkintoa

Katso Avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus osoitteella unisport-rekrytointi@helsinki.fi.

Minkälaista meillä on työskennellä?

Tutustu työntekijöihimme ja siihen, minkälaista meillä on olla töissä erilaisissa tehtävissä ja työsuhteissa.