Yliopistolainen - löydä oma tapasi liikkua!

24.10.2018 - 13:56
Liikunnan_aloittaminen_UniSport
Jotta elämä ei olisi pelkkiä työtä tai opintoja, muista myös liikkua – ja voida hyvin, syödä oikein ja relata hyvässä seurassa! Yliopistolaisena olet etuoikeutettu erittäin edullisiin liikuntapalveluihin UniSportilla.

Liikunnalla on todettu olevan merkittävä vaikutus opinnoissa ja työssä jaksamiseen sekä yleiseen hyvinvointiin. Yliopistolaisten liikuntaharrastus onkin tehty mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi tarjoamalla UniSportin liikuntamahdollisuudet edullisesti kaikille Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin opiskelijoille. 

Joko sinä liikut UniSportilla?

Jos olet jo UniSportin asiakas, tutustu ryhmäliikuntahaasteeseemme ja voita kausikorttipalkintoja!

Jos et liiku vielä UniSportilla, jatka lukemista ja löydä juuri sinulle sopiva tapa aloittaa liikkuminen.

Mikä on UniSport?

UniSport tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille- ja kuntoisille liikkujille Kluuvin, Töölön, Kumpulan, Meilahden ja Otaniemen liikuntakeskuksissa sekä Porthanian ja Viikin tiloissa. Ovemme ovat auki sekä yliopistolaisille että kaikille kaupunkilaisille. Tärkeintä meille on hyvä fiilis!

Meillä pääset liikkumaan monipuolisesti eri liikuntamuotojen parissa kuntosaliharjoittelusta palloiluun ja joogasta bodyattackiin. Jos olet aloittelija, olemme alusta asti tukenasi rohkaistumaan liikunnan pariin. Kokeneemmalle liikkujalle taas tarjoamme haasteita tarpeesi mukaan. Panostamme hyvinvointiisi kokonaisvaltaisesti, joten meillä voit huoltaa kehoasi ja mieltäsi hieronnalla, ravitsemuspalveluilla ja jopa meditoimalla.

UniSportin palveluihin voit sitoutua joustavasti eripituisilla kausikorteilla, kymppikortilla tai kertamaksulla. Koulutettu henkilökuntamme ja uudenaikaset tilamme palvelevat sinua vastuullisesti ja ajan hermolla. Olemme auki sinun liikkumistasi varten aamuvarhaisesta iltamyöhään jokaisena päivänä viikossa. Tule siis juuri silloin, kun sinulle sopii ja juuri sellaisena kuin olet.

Miten aloitan UniSportissa?

  • Tule paikan päälle mihin tahansa keskukseemme. Helsingin yliopiston, Aalto yliopiston tai Hankenin opiskelijana tarvitset mukaan opiskelijakortin tai opiskelijatodistuksen ja henkilökortin sekä käyttäjätunnuksen (tunnus, jolla kirjaudut koulun koneelle, vain HY ja Aalto) rekisteröitymistä varten. 
  • Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa kausikortin, varata kursseja, yksilöpalveluita ja tehdä kenttävarauksia suoraan netissä omien tunnustesi avulla.
  • Ryhmäliikuntatunteja sekä palloiluvuoroja pääset varaamaan kausikortin voimassaoloaikana.
  • Huom! Ensimmäinen tutustumiskerta on sinulle ilmainen!

Milloin voin aloittaa?

Heti, sillä UniSport on avoin kaikille liikkujille 356 päivänä vuodessa!

Mitä liikkuminen UniSportilla maksaa?

UniSportin palvelut on hinnoiteltu asiakasryhmittäin. Helsingin yliopisto, Aalto-yliopisto ja Hanken tukevat opiskelijoidensa liikuntaa ja hyvinvointia, jonka vuoksi näiden korkeakoulujen opiskelijat liikkuvat UniSportilla erittäin edulliseen hintaan. HY/Aalto/Hanken -opiskelijana saat esimerkiksi vuoden kausikortin alkaen 8,4 € / kuukausi. Katso hinnasto täällä

Tervetuloa liikkumaan, löytämään lajisi ja innostumaan!

Katso sinua lähin UniSport-liikuntakeskus ja tutustu tarjontaan klikkaamalla keskuksen nimeä:

UniSport Kluuvi (Yliopistonkatu 4) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily

UniSport Meilahti (Zaidankatu 9) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily, palloilu, 

UniSport Otaniemi (Otaranta 6) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu

UniSport Kumpula (Väinö Auerin katu 11) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu

UniSport Töölö (Ilmarinkatu 1) Liikuntapalvelut: kuntosali, ryhmäliikunta

UniSport Viikki (Kevätkatu 2) Liikuntapalvelut: ryhmäliikuntatunnit

Olet myös tervetullut tutustumaan UniSportille milloin vain sinulle sopii - ensimmäinen tutustumiskerta on kaikille ilmainen eikä sitä tarvitse varata etukäteen.