Yliopistojen urheiluseurojen alkavat kurssit ja muu toiminta

2.9.2020 - 13:06
MIes karateasussa
Rakkaudesta lajiin ja hyvään seuraan! UniSportissa harjoittelee useita aktiivisia Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston urheiluseuroja. Seuroissa voit harrastaa muun muassa kamppailu- ja palloilulajeja. Seurojen toiminta vaihtelee alkeiskurssien järjestämisestä aktiiviseen kilpailutoimintaan.

Syyskausi starttaa myös urheiluseuroissa alkeiskursseilla. Seurojen toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä suoraan kiinnostavaan urheiluseuraan.

Helsingin Yliopiston Shorinji Kempo, HYSK ry

Peruskurssi alkaa maanantaina 7.9. klo 18.30 UniSport Kluuvin K3-salissa.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://www.hysk.fi/

Seuraan voit tutustua myös Instagramissa ja Facebookissa.

Helsingin yliopiston Taekwon-Do-seura

ITF Taekwon-Do alkeiskurssi alkaa sunnuntaina 20.9.

Oletko aina halunnut oppia näyttäviä potkuja, lyöntejä ja torjuntoja? Haluaisitko parantaa kehonhallintaa, tasapainoa ja notkeutta? Kaipaatko itsepuolustustaitoja?

Helsingin yliopiston Taekwon-Do-seuran järjestämä alkeiskurssi on avoin kaikille Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle. Syksyn 2020 kurssi alkaa sunnuntaina 20 syyskuuta. Porthanian liikuntasalissa kello 11.30–13.00. Voit kokeilla lajia ilmaiseksi ensimmäisen kuukauden ajan. Kurssimaksu on 50 euroa ja se sisältää harjoitusmaksun, seuran jäsenmaksun sekä vyökoemaksun. Suomen ITF Taekwon-Do liiton lisenssi maksetaan erikseen. HY Taekwon-Do seura noudattaa Olympiakomitean toistaiseksi tuoreinta ohjeistusta.

Ilmoittaudu tästä linkistä!

Lisätietoja: vesa.lind@hytaekwondo.com tai +358 504955291/Vesa

Seuran kotisivut

Seuran Facebook-ryhmä

Nähdään treeneissä!

Kashima Shinryu

Kashima-Shinryû on perinteinen japanilainen kamppailutaito, joka keskittyy mm. miekkailun (kenjutsu) ja aseettoman lähikamppailun (jûjutsu) opiskeluun vauhdikkaalla, dynaamisella ja nousujohteisella tavalla. Otamme mukaan uusia harrastajia syyskauden 2020 aikana.  
Lisätietoja http://www.kashima-shinryu.fi/kurssit/

Bujinkan

Seuraava peruskurssi alkaa ti 8.9. klo 17:30.

Harjoitusajat tiistaisin ja torstaisin klo 17:30 – 19:00. Ensimmäisen harjoituksen yhteydessä esitellään lajille ominaisia piirteitä.

Harjoitukset pidetään Kampissa Lapinlahdenkatu 17 (ramppia alaspäin)

Kurssi on ilmainen yliopiston opiskelijoille ja työntekijöille. Muille hinta on 30€ (muut opiskelijat/työttömät) tai 60€ (työssäkäyvät).

Tiedustelut
+358 (0)50 5374130
hotarudojo(at)gmail.com

Seuratoiminta UniSportissa

Jos seura- ja joukkuetoimnta kiinnostaa, kannattaa tutustua UniSportin kumppaniseurojen toimintaan. Lajivalkoiman ja lisätietoa toiminnasta löydät Seuratoiminta-sivultamme.

Tutustu myös alla olevasta artikkelista tämän hetkisiin treenikäytäntöihimme!