Uusi vuosi, uusi harrastus? Tule mukaan kevään kursseille!

4.1.2019 - 10:57
Tanssikurssi_UniSport
Voisiko sinun vuotesi 2019 alkaa liikuttavalla lupauksella tutustua uuteen innostavaan liikuntamuotoon UniSportin kurssilla? Keväällä 2019 kurssivalikoimastamme löytyy yli 70 kurssia eri liikuntamuotojen parista.

UniSportin kursseilla pääset tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin, saat inspiraatiota liikkumiseesi ja tapaat uusia ihmisiä. Kurssivalikoimastamme löytyy kursseja kaikentasoisille liikkujille. Tiesithän myös, että UniSport on avoinna ihan kaikille - ei vain opiskelijoille.

Kevään kurssivalikoimasta löytyy niin erilaisia tanssilajeja, joogaa, voimaa ja kestävyyttä kehittäviä kursseja kuin palloiluakin. Mukana on vanhojen suosikkien lisäksi myös pienen tauon jälkeen kurssivalikoimaan palanneita kursseja sekä neljä kiinnostavaa uutuutta!

Katso kaikki yli 70 kurssia varauskalenterista.

Hyvä tietää UniSportin kursseista

  • Kursseille voit ilmoittautua netissä rekisteröityneenä asiakkaanamme. Jos sinulla ei ole tunnuksia palveluumme tai olet uusi asiakas, voit rekisteröityä täällä tai soittaa asiakaspalveluumme 02941 22151. 
  • Kurssit ovat avoimia kaikille eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista ellei kurssikuvauksessa niin erikseen mainita. Kurssivalikoimasta löytyy myös jatkokursseja. 
  • Kurssista maksat kurssikohtaisen hinnan asiakasryhmäsi mukaan.
  • Kursseille voi ilmoittautua vielä tuntia (1 h) ennen kurssin alkua.
  • Kurssipaikan voi peruuttaa maksutta seitsemän vuorokautta (klo 22 mennessä) ennen kurssin alkua. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme kyseisen kurssin kurssimaksun.
  • Kevään aikana kurssivalikoima saattaa vielä täydentyä lisäkursseilla.

Kaikki kurssit pääset näkemään varauskalenteristamme.

Tervetuloa mukaan UniSportin kursseille!

Jaa sosiaalisessa mediassa