Uusi itsepalvelukuntosali avattu Töölössä

8.8.2019 - 13:51
Töölöön aukeaa itsepalvelusali
UniSportin uuden kuntosalin ovet avattiin Töölössä tiistaina 20.8. Keskeiselle paikalle Pohjoiselle Hesperiankadulle avattu kuntosali toimii itsepalvelusalina ja se on avoinna joka päivä klo 5-24. Tarvitset vain voimassa olevan kausikortin ja kulkuoikeustarran.

Hae ilmainen kulkuoikeustarra UniSportin asiakaspalvelupisteistä.

UniSport Töölön itsepalvelusalille pääset liikkumaan, kun sinulla on voimassa oleva kausikortti sekä erillinen kulkuoikeustarra. Kulkuoikeus Töölön kuntosalille on voimassa kausikortin voimassaolon mukaisesti.

Hanki kulkuoikeustarra

  • Hae ilmainen kulkuoikeustarra liikuntakeskustemme asiakaspalvelusta maanantaista 12.8.2019 alkaen (Keskusta, Kumpula, Meilahti ja Otaniemi).
  • Ensimmäisten kolmen viikon aikana (20.8.-5.9.2019) asiakaspalvelumme on paikalla Töölössä maanantaista torstaihin klo 16-20, jolloin voit aktivoida kulkuoikeuden Töölöön voimassaolevaan kausikorttiisi poikkeuksellisesti myös paikan päällä.

Hanki kausikortti

  • Mikäli sinulla ei ole voimassaolevaa kausikorttia, voit ostaa sen joko asiakaspalvelustamme tai etukäteen kätevästi nettisivuiltamme.
  • Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin opiskelijat ja henkilökunta voivat todistaa asiakasryhmänsä sähköisesti verkkosivustollamme, muihin alennukseen oikeuttaviin asiakasryhmiin kuuluvien asiakkaiden tulee näyttää alennustodistus paikan päällä asiakaspalvelussamme.
  • Hinnastomme löydät tietoa eri asiakasryhmistä ja niihin vaadittavista todistuksista.
  • Kausikorttia ei ole mahdollista ostaa Töölön itsepalvelusalilta.

10-kerran kortilla pääset treenaamaan myös Töölössä joulukuussa 2019 uuden liikuntajärjestelmän valmistuessa.

Töölön itsepalvelusali avoinna joka päivä klo 5-24

UniSportin uusi itsepalvelusali sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 25. Töölön itsepalvelusali on avoinna joka päivä klo 5-24. Tilavan kuntosalin neliömäärä on yli 300 neliömetriä. Kuntosalin korkea katto ja ikkunoista sisään tulviva luonnonvalo tekevät tilasta avaran ja viihtyisän. Sali varustellaan monipuolisesti erilaiset liikkujat huomioiden. Töölön itsepalvelusali ei sovellu liikuntaesteisille.

Itsepalvelusali palvelee kuntosaliliikkujia

Itsepalvelusali on ensimmäinen laatuaan UniSportille. Kuntosaliharjoittelu kasvattaa suosiotaan jatkuvasti ja trendi näkyy myös UniSportilla. UniSportin keskusten käyntikerroista noin puolet on kuntosalikäyntejä.

Vuosia Helsingin kauppakorkeakoulun päärakennuksessa toiminut UniSport Töölö sulki ovensa remontin vuoksi toukokuussa 2019. Suurin osa UniSport Töölön asiakkaista on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin opiskelijoita ja henkilökuntaa, joista moni asuu Töölön alueella. Ryhmäliikkujia palvelemme UniSport Keskustassa Kluuvin ja Porthanian toimipisteissä, Meilahdessa, Otaniemessä, Kumpulassa ja Viikissä.

Tervetuloa tutustumaan uuteen kuntosaliimme Töölössä!

UniSport Töölö
Pohjoinen Hesperiankatu 25, Helsinki

Avoinna: ma-su klo 5-24

Tarvitset vain voimassaolevan kausikortin sekä kulkuoikeustarran.

Aktivoimme kulkuoikeustarroja voimassa oleviin kausikortteihin myös Töölössä 20.8.-5.9. ma-to klo 16-20

 

Lisätiedot

Jenni Orell, UniSport Töölön liikuntapäällikkö, jenni.orell@helsinki.fi,

 

UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointipalveluorganisaatio. UniSport haluaa monipuolisella palvelutarjonnalla mahdollistaa liikunnan harrastamisen aloittamisen tai harrastamisen jatkamisen. Palvelut on suunniteltu sekä aloittelijoille että kokeneemmille liikkujille sopiviksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Palvelumme ovat kaikille avoimia.