Uudistunut kertakäynti: osta verkosta ja varaa!

17.5.2023 - 09:30
Asiakas huilaa joogamatolla
Meillä pääset treenaamaan joustavasti myös kertamaksulla kuntosalille, ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille. Kertakäynnin voi lunastaa nyt verkkokaupasta ja se on käytettävissä viimeistään ostohetkestä seuraavan vuorokauden loppuun asti sisältäen varausoikeuden ryhmäliikuntaan tai palloiluvuorolle tuntia edeltävä päivänä.

Maksamalla kertakäynnin voit saman käynnin yhteydessä osallistua useampaan tapahtumaan ryhmäliikuntatunneista ja pallopeliryhmistä sekä käyttää kuntosalia. Yksi kertakäynti oikeuttaa yhden varauksen tekemiseen.

Kertakäynti on ostettavissa asiakaspalvelupisteeltä tai verkkokaupasta. Mikäli kertakäynnin ostaa verkkokaupasta, saa tuotteen ostohetkellä pin-koodin, joka näkyy oston jälkeen nettisivulla sekä vahvistussähköpostin liitteessä. Kirjautuminen kuntosalille, ryhmäliikuntatunnille tai palloiluvuorolle tapahtuu pin-koodilla kulunvalvontalaitteen kautta tai ilmoittautumalla asiakaspalveluun. 

Kertakäyntiin on mahdollista sisällyttää tutustumiskäyntikampanja, jolloin kertakäynnin voi lunastaa kerran ilmaiseksi koodilla "freevisit", jos kyseessä on ensimmäinen treeni UniSportissa. Ilmaista tutustumiskäyntiä koskevat samat ehdot, kuin maksullista kertakäyntiä.