UniSportin liikuntakeskukset suljettu 16.5.2021 saakka

27.11.2020 (edited )
nainen ja tietokone
UniSport sulkee liikuntakeskukset Helsingin yliopiston kriisinjohtoryhmän ja pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän rajoitusten vuoksi, joiden tarkoituksena on ehkäistä koronavirustartuntojen leviäminen.

UniSportin liikuntakeskukset pysyvät suljettuina 16.5.2021 saakka. Sulkeminen koskee kaikkia liikuntakeskuksissa ja -tiloissa tapahtuvia palveluita (pl. lasten ja nuorten ohjattu harrastustoiminta) sekä UniSportin tuottamia liikuntapalveluita asiakkaan tiloissa. Sulkemisemme perustuu pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän keskiviikkona 28.4. tiedottamiin päätöksiin nykyisten rajoitusten jatkumisesta 16.5. saakka. 

Teemme osaltamme kaiken voitavamme koronavirusepidemian leviämisen ehkäisemiseksi.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle

Kausi- ja 10-korttiasiakkaana

Kausi- tai 10-korttilaisena pääset treenaamaan monipuolisesti myös sulun aikana. Voit osallistua viikottaisille reaaliaikaisille suoratoistotunneille eli ns. live-streamatuille ryhmäliikuntatunneille, joita järjestämme noin 40 viikossa.

Kausikorttiasiakkaana sinulla on lisäksi käytössäsi on Online Training -videokirjasto, josta löydät noin 20 erilaista treeniä käyttösi.

Valittavanasi on laaja valikoima erilaisia tunteja, aina lempeästä kehonhuollosta hikiseen HIITiin, joten pystyt pitämään kunnostasi huolta sekä treenaamaan tehokkaasti UniSportin ohjaajien kanssa koko sulun ajan. 

Jos ilmoittaudut tunneille, pidämme korttisi voimassa normaalisti sulun aikana.

Mikäli et ilmoittaudu/ole ilmoittautunut streamatulle ryhmäliikuntatunnille 21.12.2020-16.5.2021, jatkamme korttisi voimassaoloaikaa automaattisesti sulun kestoa vastaavan ajan, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. 

Kausi- ja sarjakorttien voimassaoloaikohin teemme pidennykset vaiheittain

 • Pidennykset ajoille 30.11.-20.12.2020 ja 21.12.2020-10.1.2021 on jo tehty, mikäli et kokeiluaikaa (1.-6-12.) lukuunottamatta ole osallistunut Live stream -ryhmäliikuntatunneille.
 • 11.1.-31.1.2021 pidennys on tehty 1.2., mikäli et mainittuna aikana osallistunut streamatuille tunneille.
 • Helmikuu: 15.-17.2. järjestettävät virtuaaliset avoimet ovet eivät vaikuta korttiisi, katkaise jäädytystä tai kuluta käyntikertoja.  Jos et ole osallistunut streamatuille tunneille 1.-14.2. aikana, korttisi tehdään pidennys 1.-17.2. aikavälille helmikuussa. Pidennys 18.-28.2. tehdään 1.3., mikäli et ole mainitulla aikavälillä ole osallistunut streamatuille tunneille.
 • 1.-31.3. pidennys korttiisi tehdään 1.4., mikäli et mainittuna aikana osallistu streamatuille tunneille.
 • 1.-30.4. pidennys tehdään 1.5., mikäli et mainittuna aikana käytä streamattuja tunteja.
 • 1.-16.5. pidennys tehdään 17.5., mikäli et mainittuna aikana käytä streamattuja tunteja.

Muut palvelut

 • Personal training -pakettien voimassaoloaikaa jatketaan Unisportin toimesta automaattisesti sulkemisaikaa vastaavalla ajalla. Sinun ei asiakkaana tarvitse tehdä mitään.
 • Muista maksetuista, mutta käyttämättömistä palveluista, kuten kertavuorot ja hieronta sekä kurssin toteutumattomat kerrat, palautamme maksun käyttäjätilisi asiakassaldolle. Voit myöhemmin käyttää asiakassaldoa maksuvälineenä minkä tahansa UniSportin tuotteen tai palvelun maksamiseen tai osamaksamiseen. Asiakaspalvelumme on sinuun yhteydessä.
 • Osan käynnissä olevista kursseistamme siirrämme virtuaalitoteutukseen. Asiakaspalvelumme ottaa osallistujiin yhteyttä pian.
 • Vakiovuoroista, työyhteisöjen omista keskuksissa tapahtuvista ryhmäliikuntatunneista ja tilavuokrauksesta emme luonnollisesti laskuta kiinnioloajalta. Yhteyshenkilö lähettää aiheesta sähköpostia.
 • Virtuaalisia työyhteisöpalveluita toteutamme sulun aikana normaalisti.
 • Lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan Unisportin toimesta automaattisesti sulkemisaikaa vastaavalla ajalla.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta UniSportissa 3.5. alkaen

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi 27.4.2021, että alle 20-vuotiaiden ohjattu harrastustoiminta voidaan käynnistää 3.5. alkaen. Näin ollen UniSportin tiloissa on mahdollista seuratoiminnan ja vakiovuorojen puitteissa järjestää alle 20-vuotiaiden ohjattua harrastustoimintaa. Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita. Viranomaisten antamien ohjeiden rikkominen voi johtaa tilavarausten peruuttamiseen tai toiminnan keskeyttämiseen.

Näistä vuoroista ja toiminnasta sovitaan erikseen seurojen ja vakiovuoroasiakkaiden kanssa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä mahdollisia uusia rajoituksia ja suosituksia. Pidämme oikeuden muutoksiin.

Verkkosivuillamme on aina saatavilla ajankohtainen tieto tilanteesta.