UniSport PT Tour: Maksutonta Personal Trainer -konsultaatiota ja treenivinkkejä

26.9.2019 - 12:23
Mies personal trainerin kanssa salilla_unisport
Jos olet koskaan harkinnut treenaavasi Personal Trainerin kanssa, nyt kannattaa tulla paikalle! UniSportin Personal Trainerit ovat tavattavissa UniSport Töölön kuntosalilla ma 30.9. - to 3.10.

Tervetuloa saamaan maksutonta Personal Training -konsultaatiota sekä treeni- ja hyvinvointivinkkejä UniSport Töölöön maanantaista 30.9.  torstaihin 3.10. klo 18.00-20.00!

Töölössä sinua opastavat

Tervetuloa tutustumaan Personal Trainereihin. Kysy juuri sinulle sopivia treeni- ja hyvinvointivinkkejä!

Tarjous

Ostaessasi PT-paketin ja tehdessäsi sopimuksen Töölössä PT Tourin aikaan, saat PT-Demo -tunnin tarjoushintaan 29 € (norm. 50 €). 

PT Demo on UniSportin Personal Trainerin ohjaama treeni, jonka aikana saat kuvan harjoittelusta valmentajan johdolla. Tapaaminen sisältää lyhyen haastattelun, jonka perusteella PT vetää sinulle lämmittelyn sekä tehokkaan harjoituksen. Demo ei sisällä harjoitusohjelman tekoa. PT-demon tarjoushinta koskee vain ständillä olevan Trainerin kanssa tehtyä sopimusta ja PT-demo -palvelua.

 

Muistathan, että Töölöön päästäksesi tarvitset voimassaolevan kausikortin ja kulkuoikeustarran, jotka voit noutaa muista keskuksistamme.