UniSport luopuu rajoituksista 1.10. alkaen

22.9.2021 (edited )
Mies makaa lattialla ja hymyilee
UniSport purkaa palveluita koskevat henkilömäärärajoitukset Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän linjauksen mukaisesti 1.10. alkaen.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi tiistaina 21.9.2021, että pääkaupunkiseudun kuntien rajoitukset liikuntatilojen käyttöön ja harrastustoimintaan liittyen puretaan 1.10. alkaen. Lokakuun alusta alkaen ei tiloissamme enää sovelleta henkilömäärärajoituksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kuntosaliharjoittelu on mahdollista ilman ajanvarausta ja ryhmäliikuntatunneilla sekä pelivuoroilla on käytössä normaalit asiakaspaikkamäärät.

Maskien käyttö kuitenkin jatkuu tiloissamme valtakunnallisten suositusten mukaisesti. Suositus on voimassa toistaiseksi.

Ohjeet turvalliseen treeniin

  • Tule treenaamaan vain terveenä!
  • Ota huomioon muut treenaajat sekä henkilökunta ja vältä lähikontaktia.
  • Päivitys 25.11.2021: Suosittelemme maskin käyttöä liikuntakeskuksessa, kuitenkin liikuntatilanteissa oman harkinnan mukaan.
  • Muista huolehtia hyvästä hygieniasta. Pese käsiäsi saippualla huolellisesti ja usein.
  • Jos yskit tai aivastat, käytä kertakäyttönenäliinaa tai kyynärtaivettasi. Vie nenäliina heti roskiin.
  • Puhdista laitteet ja välineet aina käytön jälkeen siihen varatuilla välineillä.

Huolehdimme edelleen tehostetusti tilojen siisteydestä. Henkilökunta tekee liikuntakeskuksissa säännöllisesti siistimiskierroksen. Ryhmäliikuntatunneilla välineet puhdistetaan ohjaajan johdolla tunnin päätteeksi.