Tutustu syksyn kursseihin - varaus alkaa 20.8. klo 8

3.8.2020 - 14:03
Haluaisitko oppia jotain uutta? Kaipaatko muutosta treenirutiiniisi? UniSportin syksyn kurssiohjelmasta löytyy muun muassa pilatesta, joogaa, PT-pienryhmiä, aikuisbalettia, palloilua, kuntosalistarttia ja monia muita. Ilmoittautuminen kursseille on käynnissä nyt.

Syksyn kurssit ja PT-pienryhmät ovat nyt varattavissa, tsekkaa koko kurssivalikoima verkkokaupassamme. Muista kirjautua sisään nähdäksesi asiakasryhmäsi mukaisen hinnan.

Kurssit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden opetella uusi laji turvallisesti tai syventää osaamistasi. Opetus on yksilöllisempää kuin viikkotunneilla, jolloin oikeita liikkeitä ehtii harjoitella rauhassa. Opetus myös eteen joka viikko.

Muun muassa Pilates tekniikka, astangajoogan alkeet ja palloilulajien alkeet ovat loistavia kursseja kokonaan uuden lajin aloittamiseksi ennen viikkotunneille osallistumista. Kannattaa muistaa myös kuntosalistartti, jossa opit oikean tekniikat salitreenin turvalliseen aloittamiseen. 

Kurssien pituudet vaihtelevat kurssista riippuen ja maksat kurssista asiakasryhmäsi mukaisen, kurssikohtaisen hinnan. Tarkemmat tiedot yksittäisistä kursseista löydät verkkokaupastamme. Kurssit ovat avoimia kaikille eikä sinun tarvitse olla UniSportin asiakas osallistuaksesi kursseille.

Tule rohkeasti kokeilemaan jotain uutta!