Treenaa etänä kanssamme!

30.11.2020 - 13:36
Keltaiset sulkapallot.
Tarjoamme useita vaihtoehtoja etäliikuntaan tai kotitreeniin, etsitpä vaihtoehtoa lyhyeen tai pidempään treeniin tai vaikka pikaiseen taukoliikuntaan. Etätreeneissä et juurikaan välineitä tarvitse. Raivaa tilaa, levitä treenimatto ja anna palaa!

Jos treenirutiinit, kuten vaikkapa tietyt viikottaiset tunnit, jäävät pois arjestasi, liikunnan määrä saattaa vähentyä aika lailla. Treenata voi kuitenkin myös etänä. Virtuaaliset treenit järjestyvät siellä, missä sinulla on nettiyhteys sekä ruutu.

Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja treenaamisen tueksi, vaikka liikuntakeskukset ovatkin suljettuina.

Suoratoisto- eli livestream-tunnit.

Livestream- tunneilla sinulla on mahdollista jatkaa ryhmäliikuntatunneilla harjoittelua kotiolosuhteissa! Mukaan pääset kausikortti- tai 10-kortilla tai Livestream kertamaksulla. Tarjoamme päivittäin 5-7 tuntia monipuolisesti ryhmäliikuntaa joka päivä. Valittavanasi on tunteja pilateksesta ja joogasta kehonhuoltoon sekä tunteja Voima ja kestävyys -kategoriastamme.

Tunnit varaat varausjärjestelmästämme ja ennen tunnin alkua saat meiltä sähköpostiisi Zoom-linkin osallistumista varten. Lue lisää livestream -tunneistamme.

Online Training -videokirjasto

Online Training -videokirjastostamme poimit itsellesi treenin melkein missä ja milloin haluat! Kausikorttilaisena sinulla on käytössäsi yli 20 erilaista treeniä moneen makuun ja tarpeeseen. Lisäksi kirjastosta löydät myös ohjatun alkulämmittelyn. Nämä tunnit eivät ole aikataulusta riippuvaisia. Tutustu Online Trainingiin.

Huolettomat hartiat -tallenteet

Kun kaipaat ideoita taukojumppaan ja tarvitset lyhyen, 15 minuutin huolettoman heiluttelun hartioillesi, katso Huolettomat hartiat -tallenteita.

Personal trainerista apua

Personal trainerit ovat apunasi, kun kaipaat ideoita tai tsemppausta liikkumiseen myös kuntosalien ja ryhmäliikuntatuntien ulkopuolella. Personal traineria voit tavata etänä ja esimerkiksi ulkona - kunhan vaatetus ja turvavälit ovat kohdallaan! Tutustu valmentajiimme.