Syyskausi starttaa 1.9.

30.8.2021 - 11:51
unisport tapahtuma
Monipuolisia liikuntaelämyksiä on luvassa sekä keskuksissa että verkossa, kun UniSportin syyskausi käynnistyy 1.9. alkaen. UniSportin syksy on enemmän kuin liikuntaa!

UniSportin syyskausi käynnistyy sunnuntaina 1.9. Keskuksemme ovat avoinna kesää laajemmin aukioloajoin ja kalenterista löytyy monipuolisesti tarjontaa.

Aukioloaikamme näet liikuntakeskusten sivuilta.

Ryhmäliikuntaa keskuksissa sekä verkossa

Totuttuun tapaan kauden ryhmäliikuntatarjonta on kattava. Keskuksissa järjestettävien tuntien lisäksi jatkamme myös suoratoistona lähetettäviä online-tunteja.

Uutta Otaniemessä - sisäpyöräily

Syyskuussa käynnistyvät sisäpyöräilytunnit Otaniemessä. Otaniemen lukujärjestyksestä löydät kolme erilaista viikkotuntia Spin Endurancen, Spin Intensiven ja Spin Heavyn, sekä lisäksi virtuaalitunnit. Kalenterissa näkyvien tuntien lisäksi voit tulla virtuaalitunneille aina silloin, kun sisäpyöräilysalissa ei ole ohjattuja tunteja tai tilavarauksia. Tutustu sisäpyöräilyyn.

Runsas kurssitarjonta

Syksyn aikana tarjolla on jälleen runsaasti kursseja aikuisbaletista levytankotekniikkaan. Ilmoittautuminen on jo käynnissä. Varaa oma paikkasi pian!

Yliopistolaisten rekisteröityminen asiakkaaksi ja kirjautuminen

Jos olet Aalto-yliopiston, Hankenin tai Helsingin yliopiston opiskelija tai henkilökuntaa, rekisteröidy asiakkaaksi Haka-tunnustasi käyttäen. Asiakasryhmäsi päivittyy automaattisesti oikeaan ryhmään ja voit ostaa palveluitamme asiakasryhmäsi mukaisin hinnoin ja tehdä varauksia heti. Jos olet uusi asiakas, täytyy sinun vielä noutaa asiakaspalvelusta itsepalvelupäätteellä sekä Töölön ja Meilahden itsepalvelusalilla käytettävä kulkutunniste eli sporttikortti.

Tervetuloa treenaamaan turvallisesti ja muut huomioiden

Noudatamme Helsingin yliopiston koronakriisin johtoryhmän päätöksellä pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän sekä AVI:n ohjeistuksia ja rajoituksia palveluiden järjestämisessä. Tutustu  treeniohjeisiimme huolellisesti.

Käyttöehdot ja hinnasto

Käyttöehtomme päivittyvät 1.9. Tutustuthan muutoksiin. Voimassaolevan hinnastomme löydät täältä.

 

Tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä!