Syyskausi starttaa 1.9.

30.8.2022 - 08:00
Asiakkaat yhdessä odotusaulassa.
Monipuolisia liikuntaelämyksiä on luvassa sekä keskuksissa että verkossa, kun UniSportin syyskausi käynnistyy 1.9. alkaen. UniSportin syksy on enemmän kuin liikuntaa!

UniSportin syyskausi käynnistyy torstaina 1.9. Keskuksemme ovat avoinna kesää laajemmin aukioloajoin ja kalenterista löytyy monipuolisesti tarjontaa. Aukioloaikamme näet liikuntakeskusten sivuilta.

Ryhmäliikuntaa keskuksissa sekä verkossa

Totuttuun tapaan kauden ryhmäliikuntatarjonta on kattava. Keskuksissa järjestettävien tuntien lisäksi jatkamme myös suoratoistona lähetettäviä online-tunteja.

Ohjattu sisäpyöräily palaa tuntivalikoimaan

Syyskuun alusta tarjoamme jälleen ohjattuja sisäpyöräilytunteja Kluuvissa sekä Otaniemessä. Sisäpyöräilytunnit ja tuntisisällöt palaavat tuntivalikoimaan suunnilleen samanlaisina kuin aiemmin, mutta tunnit toteutetaan ilman Intelligent Cycling-virtuaaliohjelmistoa. Kalenterissa näkyvien tuntien lisäksi voit tulla virtuaalitunneille aina silloin, kun sisäpyöräilysalissa ei ole ohjattuja tunteja tai tilavarauksia. Tutustu sisäpyöräilyyn.

Huolettomat hartiat Mywellness-alusta kautta

Maksuttomat Huolettomat hartiat-taukoliikuntatuokiot järjestetään muiden online-palvelujen tapaan Mywellness-alustan kautta. Täältä löydät ohjeet Mywellness-tilin aktivointiin, sovelluksen käyttöönottoon ja taukoliikuntatuokioihin osallistumiseen.

Runsas kurssitarjonta

Syksyn aikana tarjolla on jälleen runsaasti kursseja aikuisbaletista levytankotekniikkaan. Ilmoittautuminen on jo käynnissä. Varaa oma paikkasi pian!

Yliopistolaisten rekisteröityminen asiakkaaksi ja kirjautuminen

Jos olet Aalto-yliopiston, Hankenin, Helsingin yliopiston tai Taideyliopiston opiskelija tai henkilökuntaa, rekisteröidy asiakkaaksi Haka-tunnustasi käyttäen. Asiakasryhmäsi päivittyy automaattisesti oikeaan ryhmään ja voit ostaa palveluitamme asiakasryhmäsi mukaisin hinnoin ja tehdä varauksia heti. Jos olet uusi asiakas, täytyy sinun vielä noutaa asiakaspalvelusta itsepalvelupäätteellä sekä Töölön ja Meilahden itsepalvelusalilla käytettävä kulkutunniste eli sporttikortti.

Tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä!