UniSportin syyskausi starttaa 1.9.

31.8.2023 - 11:00
Asiakkaat yhdessä odotusaulassa.
Monipuolisia liikuntaelämyksiä on luvassa sekä keskuksissa että verkossa, kun UniSportin syyskausi käynnistyy 1.9. alkaen. UniSportin syksy on enemmän kuin liikuntaa!

UniSportin syyskausi käynnistyy perjantaina 1.9. Keskukset ovat avoinna kesää laajemmin aukioloajoin ja kalenterista löytyy monipuolisesti tarjontaa. Aukioloaikamme näet liikuntakeskusten sivuilta.

Ryhmäliikuntaa keskuksissa sekä verkossa

Totuttuun tapaan kauden ryhmäliikuntatarjonta on kattava. Keskuksissa järjestettävien tuntien lisäksi tarjoamme myös suoratoistona lähetettäviä online-tunteja.

Syksyn uutuus: LES MILLS BODYJAM™

Syyskaudella UniSportilla tanssitaan muiden upeiden tanssituntien lisäksi myös LES MILLS BODYJAM™in tahtiin! BODYJAM™ on koreografinen tanssitunti, jolla tehdään eri tanssityyleihin perustuen kaksi pidempää koreografiaa. Tunti yhdistää musiikin ja treenin saumattomaksi kokonaisuudeksi ja pääset nauttimaan tanssin ilosta taitavan ohjaajan opastuksella. Löydät tunnit ryhmäliikuntakalenterista.

Huolettomat hartiat palaa kampuksille

Huolettomat hartiat -taukoliikuntatuokiot tekevät paluun kampuksille 1.9.2023 lähtien. Nämä rentouttavat hetket tarjoavat oivan tilaisuuden vetreyttää ja huoltaa kehoa kiireisen päivän keskellä. Lisäksi Huolettomat hartiat -tuokiot jatkuvat online-striiminä Mywellness-alustalla. Huolettomat hartiat -tuokioihin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet, eikä niihin tarvitse varata paikkaa. Kurkkaa aikataulut ja lisäinfot täältä.

Uutta palloiluvalikoimassa

Syksyllä pallopeliryhmien valikoimasta löytyy uusia yhteistyövuoroja. Otaniemessä järjestetään salibandyn ja futsalin palloiluvuoroja yhteistyössä Westend Indiansin kanssa, jolloin vuoroille osallistuu myös seuran pelaajia ja ohjaaja. Löydät yhteistyövuorot palloilukalenterista.

Runsas kurssitarjonta

Syksyn aikana tarjolla on jälleen runsaasti kursseja lentopallosta levytankotekniikkaan. Ilmoittautuminen on jo käynnissä. Varaa oma paikkasi pian!

Yliopistolaisten rekisteröityminen asiakkaaksi ja kirjautuminen

Jos olet Aalto-yliopiston, Hankenin, Helsingin yliopiston tai Taideyliopiston opiskelija tai henkilökuntaa, rekisteröidy asiakkaaksi Haka-tunnustasi käyttäen. Asiakasryhmäsi päivittyy automaattisesti oikeaan ryhmään ja voit ostaa palveluitamme asiakasryhmäsi mukaisin hinnoin ja tehdä varauksia heti.

Jos olet uusi asiakas, täytyy sinun noutaa asiakaspalvelupisteeltä kulkutunniste eli sporttikortti. Tarvitset sporttikortin tiloissa liikkumista sekä palveluihin kirjautumista varten. Huomioithan, että Töölössä ja Meilahdessa ei ole asiakasneuvontaa paikan päällä, ja Kumpulan ja Otaniemen asiakasneuvontapiste on avoinna osan päivästä. Tarkista asiakasneuvontapisteiden aukioloajat liikuntakeskusten sivuilta.

Tervetuloa liikkumaan hyvällä fiiliksellä!