Syksyn kurssit - varaa paikkasi nyt

9.8.2021 - 15:43
Haluaisitko oppia jotain uutta? Kaipaatko muutosta treenirutiiniisi? UniSportin syksyn liikuntakurssit on julkaistu ja ilmoittautuminen on käynnissä nyt. Syksyn kurssivalikoimasta löytyy mm. pilates, astangajooga, PT-pienryhmät, aikuisbaletti, palloilua, kuntosalistartti ja monia muita.

Syksyn kurssit ja PT-pienryhmät ovat nyt varattavissa, katso koko kurssivalikoima verkkokaupassamme. Muista kirjautua sisään nähdäksesi asiakasryhmäsi mukaisen hinnan.

Kurssit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden opetella uusi laji turvallisesti tai syventää osaamistasi. Opetus on yksilöllisempää kuin viikkotunneilla, ja oikeita liikkeitä ehtii harjoitella rauhassa ja opetus myös etenee joka viikko.

Muun muassa Pilates tekniikka, astangajoogan alkeet ja palloilulajien alkeet ovat loistavia kursseja kokonaan uuden lajin aloittamiseksi ennen viikkotunneille osallistumista. Kannattaa muistaa myös kuntosalistartti, jossa opit oikeat tekniikat salitreenin turvalliseen aloittamiseen. 

Kurssien pituudet vaihtelevat kurssista riippuen ja maksat kurssista asiakasryhmäsi mukaisen, kurssikohtaisen hinnan. Tarkemmat tiedot yksittäisistä kursseista löydät verkkokaupastamme. Kurssit ovat avoimia kaikille eikä sinun tarvitse olla UniSportin asiakas osallistuaksesi.

Tervetuloa kokeilemaan jotain uutta!