Rekisteröidy ja voita Suunto 7 älykello

2.1.2022 - 14:55
Kaksi nuorta naistaa istuu jumppamattojen päällä ja juttelee UnISport Otaniemessä.
Rekisteröidy UniSportin asiakkaaksi, niin voit voittaa Suunto 7 älykellon. Arvomme kaikkien tammi- ja helmikuun 2022 aikana rekisteröityneiden kesken kolme Suunto 7 älykelloa (á ovh. 329€).

Osallistut automaattisesti arvontaan, kun rekisteröidyt sivuillamme 1.1.-28.2.2022 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 7.3.2022 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Helsingin yliopiston, Aalto yliopiston tai Hankenin opiskelijana tai yliopiston henkilökuntaan kuuluvana rekisteröidythän Kirjaudu- sivulla suoraan Haka-tunnuksella, käyttämällä linkkiä HAKA-kirjautuminen. Lisätietoa muiden asiakasryhmien rekisteröitymisestä ja alennusoikeuden tunnistamisesta löydät täältä.

UniSportissa voit treenata monipuolisesti viidessä eri keskuksessa. Kausikortilla saat käyttöösi laadukkaat kuntosalit, yli 200 viikottaista ryhmäliikuntatuntia sekä avoimet palloiluvuorot. Nyt keskusten ollessa koronarajoitusten vuoksi suljettuna, voit treenata Online-tuntien ja tallenteiden parissa. Online-tunnit ja tallenteet saat käyttöösi kausi- tai Online-kausikortilla. Lue lisää online-palveluista.