Rekisteröidy ja voita Suunto 7 älykello

26.8.2021 - 16:39
Kaksi naista istuu jumppamattojen päällä ja juttelee.
Rekisteröidy UniSportin asiakkaaksi, niin voit voittaa Suunto 7 älykellon. Arvomme kaikkien elo-syyskuun aikana rekisteröityneiden kesken kolme Suunto 7 älykelloa, (á ovh. 329€).

Osallistut automaattisesti arvontaan, kun rekisteröidyt sivuillamme 1.8.-30.9.2021 välisenä aikana. Arvonta suoritetaan 5.10.2021 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Helsingin yliopiston, Aalto yliopiston tai Hankenin opiskelijana tai yliopiston henkilökuntaan kuuluvana rekisteröidythän Kirjaudu- sivulla suoraan Haka-tunnuksella, käyttämällä linkkiä HAKA-kirjautuminen. Lisätietoa muiden asiakasryhmien rekisteröitymisestä ja alennusoikeuden tunnistamisesta löydät täältä.

Rekisteröitymisen jälkeen voit ostaa kausikortin, varata kursseja, yksilöpalveluita ja tehdä kenttävarauksia suoraan netissä omien tunnustesi avulla. Kausikortti tulee voimaan ensimmäisestä käyttökerrasta tai viimeistään 30vrk kuluttua ostosta. Fyysisen Sporttikortin, jolla pääset leimaamaan sisään tunneille tai kuntosalille, saat keskuksista asiakaspalvelujen aukioloaikana.

UniSportissa voit treenata monipuolisesti viidessä eri keskuksessa. Kausikortilla saat käyttöösi laadukkaat kuntosalit, yli 200 viikottaista ryhmäliikuntatuntia sekä avoimet palloiluvuorot. Online-tuntien ja tallenteiden parissa voit treenata missä vain, milloin vain. UniSportissa on kiva ja rento treenata, ja olet tervetullut meille sellaisena kuin olet!