Tarjous! PT Demo 29€ (ovh. 55€)

1.10.2021 - 14:37
PT_leuanveto
Oletko koskaan harkinnut treenaavasi personal trainerin kanssa? Testaa valmentajan kanssa harjoittelua ostamalla PT Demo edulliseen tarjoushintaan.

Miksi PT?

Ammattitaitoinen personal trainer auttaa sinut maaliin, olipa kyse esimerkiksi isommasta elämänmuutoksesta, lihasvoiman kasvattamisesta tai treenimotivaation löytämisestä. Valmentajan laatiman, sinulle räätälöidyn ohjelman avulla kehityt ja saat tuloksia, jolloin motivaatio liikkumiseen on helpompi pitää yllä. Halutessasi PT voi vetää treenit myös etänä ja harjoitusohjelma on mahdollista suunnitella niin, että sen voi tehdä esimerkiksi kotona. Lue lisää PT palveluista.

PT Demo 29€ (ovh. 55€)

PT Demo on UniSportin personal trainerin ohjaama treeni, jonka aikana saat kuvan siitä, millaista harjoittelu valmentajan johdolla on. Tapaaminen sisältää lyhyen haastattelun, jonka perusteella PT vetää sinulle lämmittelyn ja tehokkaan harjoituksen. Demo kestää 45min eikä se sisällä harjoitusohjelman tekoa. Tarjous on voimassa 1.-31.10.2021 UniSportin verkkokaupassa ja keskusten asiakaspalvelupisteissä.