Palkkaamme asiakaneuvojia

19.12.2019 - 22:00
UniSport on Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Hankenin yhteinen liikunta- ja hyvinvointiorganisaatio, jonka palveluita käyttävät niin yliopistolaiset ja kaupunkilaiset kuin seurat ja yritykset. Keskuksemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Kattavaan palveluvalikoimaamme kuuluu kuntosali- ja ryhmäliikuntapalvelut, palloiluvuorot, Personal Training ja hieronta, vain joitakin mainitaksemme. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus, haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia. Meitä iloisia ja rohkeita, vastuullisia ja yhteisöllisiä unisportilaisia on jo yli kaksisataa.

TARTU KUNNON TYÖHÖN
Sykkiikö sydämesi liikunnalle ja hyvinvoinnille? Nautitko asiakaspalvelusta ja työstä ihmisten parissa?

Tule aktiiviseen joukkoomme,
ASIAKASNEUVOJAKSI

Etsimme osa-aikaisia ja tuntitöitä tekeviä asiakasneuvojia määräaikaisiin työsuhteisiin. Työsuhteet alkavat viimeistään 1.2.2020 ja jatkuvat 31.5.2020 asti. Työt sijoittuvat UniSportin kaikkiin keskuksiin.
 
Asiakasneuvoja työskentelee UniSportin liikuntakeskuksen asiakaspalvelussa vastaten muun muassa tuotteiden ja palveluiden myynnistä, paikkavarauksista ja asiakkaiden opastuksesta. Asiakasneuvojan tehtävänä on tarjota luotettavaa, asiantuntevaa ja ystävällistä asiakaspalvelua, sekä huolehtia työvuoronsa aikana liikuntatilojen viihtyisyydestä ja turvallisuudesta. Jokaisella asiakasneuvojalla on lisäksi erikseen sovittuja vastuualueita.
 
Tehtävä sopii oma-aloitteiselle, joustavalle, hyvää asiakaspalvelua ja hyvinvointia arvostavalle henkilölle.
 
Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si sähköpostitse osoitteeseen hanna.saren@helsinki.fi.

Haastatteluun kutsutaan 7.1. alkaen, mikäli tulet valituksi tehtävään, aloitetaan perehdytys tammikuun aikana.