Muutoksia ryhmäliikuntatarjonnassa 2.4. alkaen

3.4.2018 - 11:04
Jumppaajia ryhmäliikuntatunnilla
Ryhmäliikuntatarjonnassamme tapahtuu pieniä muutoksia 2.4. alkaen.

Pääsiäisen jälkeen ryhmäliikuntatarjontamme supistuu hiukan ja osa tunneista jää pois lukujärjestyksestä. Tämä johtuu siitä, että kävijämäärämme pienenevät tasaisesti kesää kohti mentäessä, ja tarjoamme enemmän palveluita niin sanottuina kiireaikoina tammi-maaliskuussa. Kalenterista löydät aina aina ajantasaisen tiedon tunneistamme.

Ryhmäliikuntalukujärjestysten suunnitteluun vaikuttaa moni asia: kävijämäärät, ohjaajien aikataulut ja muu tuntitarjonta liikuntakeskuksissamme. Pyrimme aina tarjoamaan tunteja monipuolisesti, esimerkiksi ilta-aikoina niin joogaa, pilatesta, tansseja kuin erilaisia tehotuntejakin. Suunnittelemme ryhmäliikuntalukujärjesteyksen kolmelle pääkaudelle (kevät, kesä, syksy). Tarjonta voi kuitenkin muuttua kesken kauden esimerkiksi kävijämäärien perusteella, kuten esimerkiksi keväällä sekä vuodenvaihteessa.

Muistathan aina kirjautua käyttämiisi palveluihin tai tunneille joko asiakaspalvelun tai kulunvalvontalaitteen kautta, jotta saamme oikeaa kävijämäärätietoa suunnittelutyön tueksi.