Muutamia vakiovuoroja vapaana keväälle

4.1.2023 - 09:00
Salibandyjoukkue on kokoontunut rinkiin mailat yhdessä.
UniSportin kevätkauden 2023 vakiovuorokausi on käynnissä, ja muutamia vuoroja on vielä varattavissa. Pelaa futsalia, sulkapalloa, koripalloa, sählyä tai lentopalloa tai varaa kokonaan oma sisäpyöräilyvuoro! UniSportin liikuntakeskuksista löydät tilat ja salit moneen lajiin.

Pidä hauskaa treenaamalla yhdessä kavereiden kanssa, nostata tunnelmaa työpaikan yhteisellä pelivuorolla tai hikoile kerran viikossa omalla sisäpyöräilyvuorolla. Varaamalla vakiovuoron varmistat seurasi, peliporukkasi tai muun treeniryhmäsi pysyvän harjoitusvuoron koko kaudeksi.

Muutamia kevätkauden 2023 vakiovuoroja on vielä jäljellä. Otaniemessä ja Kumpulassa pelaat sulkapalloa sekä joukkuelajeja, kuten sählyä, salibandya, koripalloa, lentopalloa sekä futsalia. Helsingin keskustassa Kluuvissa tai Otaniemessä voit sisäpyöräillä läpi talven tai ottaa vakiovuoron treenisaliin, joka soveltuu mm. tanssiin tai ryhmäliikuntaan. Myös Meilahden liikuntasaliin voit varata oman vuoron.

Varaa vuorosi nyt ottamalla yhteyttä liikuntakeskuksen vakiovuorovastaavaan, yhteystiedot löydät alta:

Otaniemi, Kluuvi, Porthania: Sini Välipakka
Kumpula, Meilahti: Iida Isotalo

Vakiovuorokausi on 15.6.2023 asti. Vakiovuorovarauksia koskee erilliset sopimusehdot eikä vakiovuoroa voi varata liiketoimintaa varten. Katso hinnasto ja sopimusehdot.