Muutamia vakiovuoroja vapaana kaudelle 2022-2023

2.8.2022 - 12:14
Salibandyjoukkue on kokoontunut rinkiin mailat yhdessä.
UniSportin kauden 2022-2023 vakiovuoro kausi alkaa pian, ja muutamia vuoroja on vielä varattavissa. Pelaa futsalia, sulkapalloa, koripalloa, sählyä tai lentopalloa tai varaa kokonaan oma sisäpyöräilyvuoro! UniSportin liikuntakeskuksista löydät tilat ja salit moneen lajiin.

Pidä hauskaa treenaamalla yhdessä kavereiden kanssa, nostata tunnelmaa työpaikan yhteisellä pelivuorolla tai hikoile kerran viikossa omalla sisäpyöräilyvuorolla. Varaamalla vakiovuoron varmistat seurasi, peliporukkasi tai muun treeniryhmäsi pysyvän harjoitusvuoron koko kaudeksi.

Muutamia kauden 2022-2023 vakiovuoroja on vielä jäljellä. Otaniemessä ja Kumpulassa pelaat sulkapalloa sekä joukkuelajeja, kuten sählyä, salibandya, koripalloa, lentopalloa sekä futsalia. Helsingin keskustassa Kluuvissa tai Otaniemessä voit sisäpyöräillä läpi talven tai ottaa vakiovuoron treenisaliin, joka soveltuu mm. tanssiin tai ryhmäliikuntaan. Myös Meilahden liikuntasaliin voit varata oman vuoron.

Varaa vuorosi nyt ottamalla yhteyttä liikuntakeskuksen vakiovuorovastaavaan, yhteystiedot löydät alta:

Otaniemi, Kluuvi, Porthania: Sini Välipakka
Kumpula, Meilahti: Jenni Virta

Vakiovuorokausi on 15.8.2022- 15.6.2023. Vakiovuorovarauksia koskee erilliset sopimusehdot eikä vakiovuoroa voi varata liiketoimintaa varten. Katso hinnasto ja sopimusehdot.