Liity asiakkaaksi etänä

5.2.2021 - 09:08
kuntosalilaitteet
UniSportin asiakkaaksi voit liittyä myös verkossa, vaikka liikuntakeskukset ovat suljettuna. Palveluiden käytön voit aloittaa etänä Livestream-ryhmäliikuntatunneilla tai Online Training -videokirjaston avulla.

Tiesitkö, että UniSportin asiakkaaksi voit liittyä etänä keskusten ollessa suljettuna? Jos haluat aloittaa palveluidemme käytön etänä, voit asioida verkkokapassa ja sähköpostitse. Asiakaspalvelumme auttaa sinua puhelimitse ja sähköpostitse arkisin klo 10-14.

Livestream-tunneille pääset osallistumaan kausikortilla, kymppikortilla tai kertamaksulla. Online Training -videokirjaston saat käyttöösi kausikortilla.

Uusi asiakas, toimi näin

Siirry verkkokauppaan. Löydät linkin myös sivun ylälaidasta sekä kohdasta Varaukset että Kauppa.

Kuulutko alennukseen oikeuttavaan asiakasryhmään ja käytössäsi on HAKA-tunnus?

Mikäli käytössäsi on HAKA-tunnus (korkeakoulujen käyttäjätunnistusjärjestelmä), voit kirjautua  tunnuksellasi suoraan kohdassa HAKA-kirjautuminen. Saat asiakasryhmäsi mukaiset hinnat heti näkyville verkkokaupassa.

Kuulutko alennukseen oikeuttavaan asiakasryhmään, mutta käytössäsi ei ole HAKA-tunnusta?

  1. Klikkaa Kirjaudu tai luo tunnus -nappia. Luo itsellesi tunnus.
  2. Lähetä asiakaspalvelun suojattuun sähköpostiosoitteeseen unisport.asiakaspalvelu@helsinki.fi.s kuva alennusperusteestasi (opiskelija, alumni, eläkeläinen). Kerro viestissäsi, että haluat ostaa kausikortin tai 10-kortin.
  3. Asiakaspalvelumme päivittää asiakasryhmäsi, jolloin kirjautuessasi luomillasi tunnuksilla verkkokauppaan, näet etuuttasi vastaavat hinnat.
  4. Osta haluamasi tuote verkkokaupasta ja aloita palveluiden käyttö.

Normaalihintainen asiakasryhmä

  • Klikkaa Kirjaudu tai luo tunnus -nappia. Luo itsellesi tunnus.
  • Osta haluamasi tuote verkkokaupasta ja aloita palveluiden käyttö.

Onko sinulla jo kausi- tai 10-kortti?

Jos sinulla on jo kausi- tai 10-kortti, jonka voimassaoloaikaa on siirretty keskusten sulkemisen vuoksi, saat sen aktivoitua helposti varaamalla paikan Livestream-tunnilta. Lue lisää. Kausikortilla pääset sen jälkeen käyttämään myös Online Training videokirjastoa.

Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää

Asiakaspalvelumme auttaa sinua myös puhelimitse arkisin klo 10-14.