Kevätkauden asiakaspalautteet

27.6.2022 - 10:09
Kuvassa UniSportin hyväntuulisia asiakkaita istumassa penkillä ja juttelemassa UniSport Kluuvin aulassa.
Kiitos teille hyvät asiakkaamme kevätkauden runsaista asiakaspalautteista! Huomionne ja ajatuksenne ovat meille erittäin arvokkaita toiminnan kehittämisen kannalta.

Saimme palautetta eniten online-palveluista ja niiden tuottamisessa käytettävästä Mywellness-sovelluksesta sekä ohjattujen sisäpyöräilytuntien pois jäännistä vuoden alusta alkaen.


Online-palvelutarjonta sai paljon kiitosta: palvelut koetaan yleisesti laadukkaina ja tärkeänä osana kausikorttipalveluitamme. Palautteissa tuli ilmi myös ajoittain käyttöä haitanneet tekniset ongelmat ja osan asiakkaista kokema haastavuus käyttää Mywellness-ohjelmistoa.


Siirryimme käyttämään Mywellness-ohjelmistoa online-palveluissa, koska tarvitsimme käyttämiimme järjestelmiin soveltuvan ohjelmiston. Mywellness vastasi saatavilla olevista vaihtoehdoista parhaiten tarpeitamme ja toi uusia ominaisuuksia asiakkaiden käyttöön: kausikortin hankkineet asiakkaat saavat palvelut automaattisesti käyttöönsä ja tunneille voi osallistua myös ilman etukäteisvarausta. Kehitämme ohjelmistoa toimittajan kanssa ja olemme myös toivoneet paino- ja pituustietojen antamisen muuttamista vapaaehtoiseksi. Nämä henkilökohtaiset tiedot jäävät vain asiakkaalle, eikä UniSport kerää asiakkaistaan tällaisia tietoja.


Teemme palvelutarjonnan osalta muutoksia säännöllisesti. Tarjontaan vaikuttavat mm. kävijämäärät, ohjaajatilanne ja muut, esim. henkilöstöön, tiloihin ja välineisiin liittyvät resurssit. Vuodenvaihteessa päädyimme luopumaan ohjatuista sisäpyöräilytunneista ja tarjoamaan vain virtuaalitunteja. Tästä saimme runsaasti palautetta asiakkailtamme. Palautteissa korostui sisäpyöräilyohjaajien merkitys asiakkaillemme. Ohjaajamme saivat kiitosta ammattitaidoista, sitoutuneisuudesta sekä kyvystä luoda kokonaisvaltainen liikuntakokemus, joka innostaa jaksamaan antaa treeneissä parastaan. Palaute onkin nyt huomioitu ja palautamme ohjatut sisäpyöräilytunnit UniSportin palvelutarjontaan syyskauden alusta alkaen sekä Kluuvissa että Otaniemessä. Tunnit ja tuntisisällöt pysyvät samoina kuin ennenkin. Sen sijaan Intelligent Cycling -ohjelmiston käytöstä luovumme toistaiseksi.  


Myös muut palvelut sekä ohjaajat ja hierojat ovat saaneet teiltä palautetta. Suurin osa siitä on ollut positiivista ja koskenut mm. monipuolista ryhmäliikuntatarjontaa, kuntosalipalveluita sekä ystävällistä ja mukavaa tunnelmaa. Välitämme kaikki saamamme palautteet aina eteenpäin ja hyödynnämme palautetta toiminnan kehittämisessä entistä paremmaksi.

Kiitos palautteestanne ja mukavaa kesää!